• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AGD Konyadan hocalarına ziyaret
05 Mayıs 2012 Cumartesi 12:51

AGD Konya'dan hocalarına ziyaret

Anadolu Gençlik Derneği Konya Üniversite Komisyonu, liderini kabri başında andı.
Anadolu Gençlik Derneği Konya Üniversite Komisyonu, liderini kabri başında andı. Yasin-i şerif ve dualarla hocalarına bağlılıklarını arz ettiler. Araştırmacı - yazar Ekrem Şama rehberliğinde başlayan İstanbul – Çanakkale - Bursa gezisi gerçekleştirildi.

Eyüp Sultan r.a’nın kabri başında yapılan dualarla başlayan İstanbul ziyareti, Eyüp sultanı, Fatihi ve fetih ruhunu üniversite gençliğine ve tüm insanlara ömrü boyunca anlatan Erbakan'ın merkez efendi mezarlığında bulunan kabri başında devam etti.
Topkapı Sarayı - Sultan Ahmet Camii, Ayasofya Camii, Panorama 1453, Miniatürk ziyaretleri gençlerin beğenisini topladı. Osmanlı tarihindeki önemli şahsiyetleri ve eserleri görmeye anlamaya ve öğrenmeye devam edileceği belirtildi. Geçmişini ve tarihini tanıma gezisi, Bugün Çanakkale ve yarın bursa gezisi ile sonlanacak; şeklinde ifade eden AGD Konya Üniversiteler Komisyonu Başkanı Fatih Kayış; bu geziyle üniversite teşkilatımızda fetih ve cihad ruhunun pekişmesi ve şahadet bilincinin perçinlenmesinin amaçlandığını ifade etti. Kayış; büyüklerimiz nice fetihler ve eserler verdiler. Bizler, onların takipçileri ve fatihlerin nesli olarak Allah bizlere de eser bırakmayı nasip etsin diye dua etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA