• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adnan Polata kötü haber!
17 Ocak 2011 Pazartesi 22:48

Adnan Polat'a kötü haber!

Türk Telekom Arena Stadında yaşanan Başbakan Erdoğan'a yönelik son protesto Polat'ın koltuğunu iyice sallamaya başladı
Galatasaray'ın yıllardır beklenen stat açılışında yaşanan olaylar başkan Adnan Polat'ın koltuğunu iyice sallamaya başladı.

Sarı kırmızılı camianın önde gelen isimlerinden Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç'ta yaşanan olayların en başta sorumlusunun başkanAdnan Polat olduğunu ileri sürdü.

Kıraç, başkan Polat'ın taraftarın bu tepkisini önceden sezip tedbir alması gerektiğini belirterek şunları söyledi:

"Gerçekten camiamız adına büyük üzüntü verici bir olay yaşandı. Benkendi adıma Recep Tayyip Erdoğan'dan özür diliyorum. Başkan Polatolayların birinci derecede sorumlusudur. Öncesinde çıkıp taraftara 'Bana istediğiniz gibi bağırın ama bu stada gelen misafirlerimizeGalatasaray'ın evsahipliğini gösterin' diyerek taraftarıyumuşatabilirdi. Hadi olmadı tepkiler dinmedi, Başbakanı arayıp tepkiolacağını ve gelmemesini söyleyebilirdi. Bu olay başkan Polat'ı yormuşyıpratmıştır. Eğer istifa ederse Galatasaray başkansız ve yönetimsizkalmaz."

Kıraç, Adnan Polat'ı son seçimde açıkca desteklediğini ve kendisininliseli olmasına rağmen, liseli aday Adnan Öztürk yerine liseli olmayanPolat'ı desteklediğini vurgulayarak, "Ben seçimde açıkca Adnan Polat'ınyanında durdum. Devam eden projelerin aksamaması için Polat'ın görevinedevam etmesi gerektiğini düşünüyordum. Şimdi görüşorum ki Polat yorulduve yıprandı. İstifayı düşünebilir" diye konuştu.

İnan Kıraç, "Polat'ı desteklediğinize pişman mısınız" şeklindeki soruyaise bir süre durakladıktan sonra "Çok zor bir soru" diyerek, pişmandeğilim yorumu yapmaması dikkati çekti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA