• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adli Tıp önünde acı bekleyiş sürüyor
16 Temmuz 2016 Cumartesi 17:02

Adli Tıp önünde acı bekleyiş sürüyor

Darbe girişimi esnasında çıkan olaylarda hayatını kaybeden vatandaşlar için ailelerin Adli Tıp Kurumu önünde bekleyişi sürüyor. İşlemleri tamamlanan cenazeler ailelere teslim edilirken, diğer cenaze yakınlarının acılı bekleyişi devam ediyor.

Darbe girişimi sırasında darbeci askerler tarafından açılan ateş sonucu hayatını kaybeden vatandaşlar, Adli Tıp Kurumuna getirilmeye devam ediyor. Yüzlerce vatandaş Adli Tıp Kurumu önünde bekleyişini sürdürürken, işlemleri tamamlanan cenazeler ailelere teslim ediliyor. Esenler Atışalanı’nda dün gece çıkan olaylarda dayısını ve amcasının oğlunu kaybeden Bilal Kurnaz isimli vatandaş, ”Dün akşam Esenler Atışalanı’nda yaşanan olaylarda dayım ve amcamın oğlu olay sırasında tank üzerine yürüyor dayım ve amcamın oğlu tankın altında kalıyor. Boynundan aşağı kısmı tamamen tankın altında kalıyor. Vatan millet sağ olsun, diyor evden çıkarken ben şehit olmak için gidiyorum diyor. Arkasında 2 yetim bıraktı. Allah vatanımıza milletimize zeval vermesin. Bütün herkese baş sağlığı diliyorum” diye konuştu.

Çıkan olaylarda yakınını kaybeden Muhammet Ambar ise , ”Akşam Boğaz Köprüsü’nde tanklara müdahale etmeye giderken askerler taramış. Vefat etti. Bu gece haber aldık ama yollar kapalı olduğu için ulaşamadık. Oradaki akrabaların sayesinde ulaştık. Bir şekilde buraya kadar getirdik. Adli Tıp’tan sonra gerekeni yapacağız” dedi.Darbe girişimi sırasında darbeci askerler tarafından açılan ateş sonucu hayatını kaybeden vatandaşlar, Adli Tıp Kurumuna getirilmeye devam ediyor. Yüzlerce vatandaş Adli Tıp Kurumu önünde bekleyişini sürdürürken, işlemleri tamamlanan cenazeler ailelere teslim ediliyor. Esenler Atışalanı’nda dün gece çıkan olaylarda dayısını ve amcasının oğlunu kaybeden Bilal Kurnaz isimli vatandaş, ”Dün akşam Esenler Atışalanı’nda yaşanan olaylarda dayım ve amcamın oğlu olay sırasında tank üzerine yürüyor dayım ve amcamın oğlu tankın altında kalıyor. Boynundan aşağı kısmı tamamen tankın altında kalıyor. Vatan millet sağ olsun, diyor evden çıkarken ben şehit olmak için gidiyorum diyor. Arkasında 2 yetim bıraktı. Allah vatanımıza milletimize zeval vermesin. Bütün herkese baş sağlığı diliyorum” diye konuştu.

Çıkan olaylarda yakınını kaybeden Muhammet Ambar ise , ”Akşam Boğaz Köprüsü’nde tanklara müdahale etmeye giderken askerler taramış. Vefat etti. Bu gece haber aldık ama yollar kapalı olduğu için ulaşamadık. Oradaki akrabaların sayesinde ulaştık. Bir şekilde buraya kadar getirdik. Adli Tıp’tan sonra gerekeni yapacağız” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA