• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adeseye Çalışan Haklarını Koruma ödülü
25 Mayıs 2011 Çarşamba 12:36

Adeseye Çalışan Haklarını Koruma ödülü

Türkiyenin önde gelen perakende markalarından Adese, çalışan hakları konusunda gösterdiği üstün başarıdan dolayı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından ödüle layık görüldü.

İttifak Holding’in perakende sektöründeki ulusal markası Adese, 2010 yılı içerisinde SGK’ya yaptığı düzenli prim ödemeleri başarısından dolayı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından ödüle layık görüldü. 16-22 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında düzenlenen ödül törenine, Adese Genel Müdürü Mustafa Özeskiciler de katıldı. 

Alınan ödülle ilgili konuşan Adese Genel Müdürü Mustafa Özeskiciler, “Kayıt dışı istihdam ülke ekonomisinin ve çalışanların en önemli sorunlarından biri. Hâlâ ülkemizde kayıt dışı işçi çalıştıran kurumlar olduğunu üzülerek görüyoruz. Bu firmalar hem çalışanların emeklerine saygı duymuyor hem de haksız rekabet ortamı yaratıyorlar. Adese olarak taviz vermeyeceğimiz konuların başında çalışanlarımızın haklarını gözetmek ve emeklerinin karşılığını vermek geliyor”  dedi.

ADESE’NİN İSTİHDAM BAŞARISI
Fortune Türkiye’nin son yayımlanan “Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi – 2010 ” araştırmasında Türkiye'nin en çok çalışana sahip kırk ikinci şirketi olarak gösterilen Adese, kriz zamanlarında dahi istihdam artışı sağlamasıyla biliniyor. Adese, 2009 yılında yaptığı yatırımlara paralel olarak Türkiye’nin en fazla istihdam sağlayan markalarından biri olmuştu. İstihdamını 2010 yılındaki yatırımlarla da artıran Adese, bugünlerde Bolu’da hizmet vermeye ve çalışan sayısını artırmaya hazırlanıyor. 3500’e yakın çalışanı bulunan Adese, İş-Kur ve belediyelerle ortak düzenlediği birçok eğitim ve istihdam projeleriyle de dikkat çekiyor.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA