• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adesenin sesi Aile Dostu 5 yılı geride bıraktı
23 Kasım 2010 Salı 13:58

Adese'nin sesi Aile Dostu 5 yılı geride bıraktı

Türkiyenin önde gelen gıda market zincirlerinden Adesenin aylık yayını olan, her sayısında dolu içeriği, ilgi çekici yazıları, röportajları ve sürpriz konularıyla okuyucu kitlesini giderek genişleten Aile Dostu dergisi 5. yılını geride bıraktı.
İttifak Holding’in perakende sektöründeki ulusal markası Adese’nin müşterilerine özel yayınladığı Aile Dostu dergisi, 5’inci yılını geride bırakıyor. Her ay 10 bini aşkın Adese müşterisinin satın alarak okuduğu Aile Dostu dergisi, 5’inci yıl özel sayısıyla okurlarıyla buluşuyor.
İlk sayısı 2005 yılında yayınlanan ve tüm Adese ve Adesem mağazalarında satılan dergi, her sayısında okur kitlesini artırarak önemli bir okur kitlesine ulaşmayı başardı. Beş yıl boyunca yayın hayatına kesintisiz devam eden Aile Dostu dergisi, 61’inci sayısında özel konu başlıklarıyla, 15 Kasım’dan itibaren okurlarıyla buluştu.

Tüm Aile Bireyleri İçin Tek Dergi

Her ayın 15’inde Adese ve Adesem kasalarında yerini alan Aile Dostu dergisinde, ilgi çekici yazılar, yemek tarifleri, röportajlar, gezi yazıları, kitap, albüm ve film tanıtımları, Adese ve İttifak Holding’e dair kurumsal haberler bulunuyor. Alışveriş bilincini yerleştiren, yaşam kalitesinin yükselmesine katkıda bulunan yazıları ile beğeni toplayan dergi, söyleşi sayfalarında mesleğinde üst noktalara gelmiş toplum tarafından beğenilen isimlerin röportajlarına yer veriyor.

Kültürel hayatı destekleyen sayfaları ile içeriğini zenginleştiren Aile Dostu dergisinin, bir ailenin tüm bireyleri tarafından keyifle okunabildiğine dikkat çeken Adese Genel Müdürü Mustafa Özeskiciler, “Adese’nin gelişimini sadece ekonomik olarak değil aynı zamanda kültürel olarak desteklemek, çok yönlü marka kimliğini geliştirmek ve müşterileriyle iletişimini daha renkli olarak sürdürebilmek amacıyla yayın hayatına başlayan Aile Dostu, bir market dergisi olmanın ötesine geçmeyi başarmış, düzenli olarak takip edilen gelişmiş bir süreli yayın organı durumuna gelmiştir” dedi.
Tüm Adese ve Adesem mağazalarından ulaşılabilen Aile Dostu dergisi, Konya’nın yanı sıra; İstanbul, Ankara, İzmit, Mersin, Karaman, Sakarya ve Aksaray’da da satışa sunuluyor.
 
Adese Hakkında:

İttifak Holding’in perakendecilik sektöründeki ulusal markası olarak 1994 yılından beri faaliyet gösteren Adese, her ay 4 milyona yakın müşterisine, Türkiye’nin en önemli ulusal perakende markalarından biri olarak hizmet vermektedir. Konya, Ankara, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Mersin, Aksaray ve Karaman olmak üzere sekiz şehirde 140’a yakın mağaza ve şubesiyle hizmet veren Adese, Türkiye’nin en büyük 8’inci perakende zinciri durumundadır. (Fortune 500, Temmuz 2010) Türkiye'nin en büyük 122'nci şirketi (Fortune 500, Temmuz 2010) olan Adese, 80 milyon dolarlık marka değeriyle Türkiye'nin en değerli 52'nci, sektörünün en değerli 5'inci markasıdır. (Capital, Temmuz 2010). Adese, “Anadolu 250” araştırmasına göre ise Anadolu’nun en büyük 21’üncü kuruluşudur. 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA