• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adesenin Bolu markaları panayırı açıldı
24 Mayıs 2012 Perşembe 15:50

Adese'nin Bolu markaları panayırı açıldı

Ulusal perakende markası Adese, bu yıl birbiri ardına açtığı yerel markalar panayırına Boluyla devam etti.
Ulusal perakende markası Adese, bu yıl birbiri ardına açtığı yerel markalar panayırına Bolu’yla devam etti.
 
Adese, Bolu’daki üreticileri Bolu Markaları Panayırı’nda buluşturdu. Adese’nin daha önce Konya, Ereğli ve Aksaray’da düzenlediği ve büyük ilgi gören panayırının Bolu’daki açılışını İl Jandarma Komutanı J. Alb. Cengiz Yıldız, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu, Adese Genel Müdürü Mustafa Özeskiciler, Adese İşletmeler Direktörü Ali Korkmaz birlikte yaptılar.
 
Özeskiciler: “Bolu’ya Teşekkür Ediyoruz”
Açılışta kısa bir konuşma yapan Adese Genel Müdürü Mustafa Özeskiciler, 2011 yılının Mayıs ayında Bolu’daki üç açılışları için hazırlık yaptıklarını hatırlatarak, “Geçtiğimiz yıl tam da bu günlerde, Bolu’daki açılışlarımızın heyecanını yaşıyorduk. Bolu’da hizmet vereceğimiz için mutluyduk. Bolu halkı bu süreçte bizi güler yüzle karşıladı, desteklerini ve iyi niyetini esirgemedi, bizleri duygulandıracak şekilde sıcak ve samimi davrandı. Bolu halkına teşekkür ediyoruz.” dedi. Özeskiciler, Bolu ürünlerini diğer şehirlerdeki müşterileriyle buluşturduklarını belirterek “Bolu’ya ürettiğimiz katma değerle, 104 kişilik kaliteli istihdamla da şükranlarımızı sunuyoruz. Şimdi tüm bunlara ek olarak, Bolu’yu Bolu’yla buluşturuyoruz. İzzet Baysal’ın güzel şehri, önemli üreticileri bünyesinde barındırıyor. Biz de Adese olarak bu markaları ve onların ürünlerini bir araya getirmek istedik. Sadece Bolu’nun ürünlerini, Bolu halkına sunmak istedik.” diye belirtti.
 
Kapsamlı Bir Panayır
Özekiciler, bu panayırın tüm şehri ve Bolu’nun tüm üreticilerini kuşatıcı bir nitelikte olmasını arzu ettiklerini söyleyerek, “Diğer şehirlerdeki mağazalarımıza Bolu ürünlerini götürüyoruz. Bolu’nun birçok ürününe reyonlarımızda yer veriyoruz. Ancak bu panayır, daha kapsamlı bir niteliğe sahip… 22 firmanın ürünleri Boluluları bekliyor.” dedi.  
Özeskiciler, daha önce başka şehirlerde düzenledikleri bu panayırla tüm yerel üreticileri halkla buluşturmayı, şehir kültürüne ve markalaşmasına katkıda bulunmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.
 
Bolu, Bolu’yla Buluşuyor

Bolu’daki dört marketinde 14 bin çeşit ürünle Bolululara hizmet veren Adese’nin önümüzdeki yıllarda da düzenleyerek gelenekselleştirmeyi amaçladığı panayır, Bolu Beşkavaklar Adese’deki panayır alanında ziyaretçilerle buluşacak. Devam eden panayır, ziyaretçilere kendi şehirlerinin markalarını daha yakından tanıma ve alışveriş yapma fırsatı sağlıyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA