• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adeseden yeni bir şube daha
13 Temmuz 2009 Pazartesi 13:52

Adese'den yeni bir şube daha

Adese, iki Adesem mağazasının bulunduğu Karamandaki ilk Adese mağazasını hizmete açtı ve mağaza sayısını 132ye çıkardı.
Adese, iki Adesem mağazasının bulunduğu Karaman’daki ilk Adese mağazasını hizmete açtı ve mağaza sayısını 132’ye çıkardı.
 
 Ağustos ayında Ereğli’de 25 milyon dolarlık dev alışveriş merkezini hizmete açmaya hazırlanan Adese, bir taraftan da yeni yatırımlarına hız verdi. Karaman merkezinde Ahi Osman ve Mut Yolu Adesem mağazalarıyla hizmet veren Adese, son olarak, Piri Reis Adese mağazasını açarak şube sayısını Karaman’da üçe, Türkiye çapında ise 132’ye çıkardı. Karaman Birinci İstasyon Caddesi’nde, toplam1125 metrekarelik satış alanında hizmet verecek iki katlı Adese mağazasının dört kasası ve 29 personeli bulunuyor.
 
 Adese AVM Genel Müdürü Ramazan Keser, Karaman’da Adese mağazası ile hizmet vermekten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, yeni mağazanın tüm Karaman için hayırlı olmasını diledi.
 
 Adese’nin müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi prensipleri hakkında bilgi veren Keser, AB Kalite Ödülü’nün, Adese’nin hizmet kalitesi prensiplerindeki başarısının somut bir tescili olduğunu da dile getirdi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA