• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adeseden bir şube daha
11 Şubat 2011 Cuma 22:09

Adese'den bir şube daha

Hizmet halkasını her geçen gün genişleten Adese 131. şubesini Çimenlik Mahallesi Cemil Çiçek Caddesi üzerinde açtı.
Her ay 4 milyon 500 bin üzerinde ziyaretçi sayısına ulaşan Adese, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Son olarak hizmete giren Çimenlik Adesem mağazasında 350 metrekare alan üzerinde 7 personeliyle hizmet vereceklerini ifade eden Adese Alışveriş Merkezleri Genel Müdürü Mustafa Özeskiciler,  “İttifak Holding’in perakende sektöründeki ulusal şirketi olan Adese, 2011 yılı yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.
 
Konya, Ankara, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Mersin, Aksaray ve Karaman olmak üzere sekiz şehirde hizmet veren Adese yeni yıl ile birlikte mağaza yatırımlarını da artardı. Son bir ay içinde iki mağaza açtık. 2011 yılında Konya’da ve Türkiye genelinde mağaza sayımızı arttırmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Adese'nin, 3 bin 500’ün üzerinde kişiye istihdam sağladığına değinen Özeskiciler, “Anadolu merkezli olmasına rağmen ulusal zincirler içerisine giren ilk ve tek perakende şirketiyiz. 2010 yılında ulusal perakende grupları arasında 7. sıraya yükseldik. Türkiye’de özellikle de Anadolu’da organize perakendenin daha çok yolu var. Büyük çaplı perakende mağazalarına baktığımızda bunların yabancı ortaklı yapılar olduğunu görüyoruz. Biz yüzde 100 yerli sermaye ile bu piyasada kendimize bir yer edinmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.
 
İttifak Holding’in perakendecilik sektöründe marka olarak 1994 yılından bu yana hizmet verdiğini de dile getire Özeskiciler,  Adese Alışveriş Merkezleri, ‘Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi’  araştırmasının 2010 Temmuz ayında açıklanan sonuçlarına göre ‘Türkiye’nin en büyük 122.’ firması olarak gösterilmektedir. Ekonomist Dergisi’nin ‘Anadolu’nun en büyük 500 Şirketi’ araştırmasında ise 21. sırada olan Adese’nin aynı araştırmanın sonuçlarına göre ‘Ticari-hizmet’ kategorisinde Anadolu’nun en büyük şirketi olduğu belirlenmiştir. Bu bizim için bir gurur kaynağı diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından Çimenlik Adesem Alışveriş Merkezi’nin açılışı Adese Genel Müdürü Mustafa Eskicioğlu’nun yanı sıra İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Fahri Akay, Adem Ergün ve Genel Müdür Ali Körpe’nin kurdele kesimi ve dualar ile yapıldı. Açılışa vatandaşların yoğun ilgi göstermesi ise izdihama neden oldu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA