• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adesede sevgiye özel kampanya
12 Şubat 2010 Cuma 10:13

Adese'de sevgiye özel kampanya

Sevgililer Günü yaklaştıkça alışveriş heyecanı da artıyor.
Sevgililer Günü yaklaştıkça alışveriş heyecanı da artıyor. 14 Şubat’ta en uygun hediyeye en avantajlı fiyatlarla ulaşmak isteyenleri ise Adese yeni kampanyalar hazırladı.
 
 Adese’nin geleneksel hale gelen Sevgililer Günü kalp yastık hediyesi bu yıl da devam ediyor. 11 – 14 Şubat tarihleri arasında Adese mağazalarından Adese Kart’la 30 tl’lik kozmetik alışverişi yapan müşteriler Sevgililer Günü’ne özel kalp yastığının sahibi oluyor.
 
 Sevgililer Günü’nde, özellikle kozmetik ürünlerinde genel olarak gözlenen fiyat artışının aksine, Adese’lerde tam yarı yarıya indirim sunuluyor. Axe, Rexona ve Dove markalı deodorant, roll – on ve stick çeşitlerinde Adese Kart’a %50 kasa indirimi, 16 Şubat’a kadar Adese müşterilerini bekliyor. Kışlık konfeksiyon ve ayakkabı çeşitlerinde de %50’ye varan indirimler devam ediyor. Kişisel bakım ürünlerinde %15 kasa indirimi ise 14 Şubat’a dek geçerli olan bir diğer fırsat… Adese Kart’ın Sevgililer Günü avantajları peluş oyuncaklarda da geçerli. Adese ve Adesem mağazalarında bulunan peluş oyuncak çeşitlerinde % 20 kasa indirimi uygulanıyor.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA