• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adese’de kampanya şöleni
19 Ekim 2015 Pazartesi 13:53

Adese’de kampanya şöleni

Adese, düzenlediği indirim kampanyaları ile müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, alışverişi avantaja dönüştüren kampanyalarına devam ediyor. Adese, “Adese’de Ürünler Mercek Altında” sloganı ile başlattığı yeni kampanya kapsamında gıdadan temizliğe, kozmetikten kişisel bakım ürünlerine, zücaciyeden elektrikli ev aletlerine kadar yüzlerce çeşit üründe her güne özel 4x4’lük indirim fırsatları sunuyor. Tüm Adese ve Adesem mağazalarında geçerli olan kampanya kapsamında her dört günde bir dört yeni üründe indirim yapan Adese’de avantajlar bunlarla da sınırlı değil.

 

Yüzde 50’ye varan kasa indirimleri Adese’de

Adese, ‘Ürünler Mercek Altında’ kampanyası ile her güne özel düzenlediği indirimlerin yanı sıra birçok üründe kasada yüzde 50’ye varan indirim uyguluyor. Adese ve Adesem mağazalarında, 20 Ekim tarihine kadar kozmetik ürünlerinde yüzde 50, kişisel bakım ürünlerinde ise yüzde 40 kasa indirimi uygulaması bulunuyor. Ayrıca 21 Ekim – 1 Kasım tarihleri arasında tüm tava ve tencerelerde yüzde 40, dayanıklı tüketim ürünlerinde yüzde 25 kasa indirimi Adese müşterilerini bekliyor. Adese, kırtasiye ürünlerinde ise 30 Ekim tarihine kadar bir ürün alana ikinci üründe yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

Adese’den lezzet şöleni

Adese, indirim fırsatlarının yanı sıra düzenlediği ‘Anında Hediye’ kampanyaları ile alışverişi kazanca dönüştürmeyi sürdürüyor. 31 Ekim tarihine kadar Adese Kart ile 1 kg. ve katlarında Adese dana sucuk alan müşterilerine 30’lu Selet yumurta (M) anında hediye ediyor.

Adese’de Johnson’s Baby kampanyasının kazananları belli oldu

8 Ağustos - 30 Eylül 2015 tarihleri arasında Adese ve Adesem mağazalarından Johnson’s Baby markalı ürünlerden 15 TL ve katlarında alışveriş yapan Adese Kart sahiplerinin katıldığı kampanyanın çekilişi Kulesite Adese’de noter huzurunda gerçekleştirildi. Çekiliş sonunda bir kişi Samsung Led Tv, bir kişi İphone 6 cep telefonu, iki kişi Toshiba Notebook, altı kişi ise Samsung Tablet kazandı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA