• Konya6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adese, yeni yılın ilk mağazasını açtı
09 Ocak 2017 Pazartesi 12:36

Adese, yeni yılın ilk mağazasını açtı

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarına 2017 yılında da devam ediyor.

Mağaza açılışlarına ara vermeden devam eden Adese, 2017’nin ilk yeni mağazasını Ankara’da açtı. Ankara’nın Mamak ilçesinde bulunan Yeşilbayır Adese mağazasının açılışına Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, Adese Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Durmaz, Adese yöneticileri, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

 

“MAĞAZA AÇILIŞLARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Adese olarak mağaza açılışlarına 2017 yılının ilk günlerinden itibaren hız vererek Yeşilbayır mağazasını müşterilerinin hizmetine sunduklarını belirten Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, “Adese olarak mağaza açılışlarımıza geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda da devam ediyoruz. Yeni yılın ilk mağazasını Ankara Mamak’ta açtık ve organik büyümemizi sürdürdük. Yeşilbayır mağazamız midi formatında, yaklaşık 4 bin ürün çeşidiyle müşterilerimize hizmet vermeye başladı. Yeni mağazamızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Mağaza açılışlarına önümüzdeki günlerde de devam edeceklerini dile getiren Gök, yakın bir süre içinde Ankara’da 1, Konya’da 2 mağaza açacaklarını sözlerine ekledi.

adese-1.jpg

BİRÇOK ÜRÜNDE AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİM

Midi formatındaki Yeşilbayır Adese, 300 metrekare ticari alanda 2 kasa ve 12 personeliyle müşterilerine hizmet veriyor. Gıda ürünlerinden taze meyve-sebzeye, kozmetikten temizlik ürünlerine kadar yaklaşık 4 bine yakın ürün çeşidinin bulunduğu Yeşilbayır Adese mağazasında açılışa özel birçok üründe indirim uygulanıyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA