• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adese vergide ilk üçte
20 Mayıs 2009 Çarşamba 11:21

Adese vergide ilk üçte

İttifak Holdingin perakende sektöründe faaliyet gösteren Adese AVM, Konyanın en çok vergi ödeyen üçüncü firması oldu.
İttifak Holding’in perakende sektöründe faaliyet gösteren Adese AVM, Konya’nın en çok vergi ödeyen üçüncü firması oldu. Geçtiğimiz yıl Kurumlar Vergisi dalında Konya’nın en çok vergi ödeyen dördüncü firması olan Adese, böylece sıralamadaki yerini bir basamak yukarı taşımış oldu. 
 
Konya’nın vergi rekortmeni firmaları, düzenlenen bir basın toplantısıyla Konya Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksöz tarafından açıklandı. Adese AVM, geçen yıla göre listedeki yerini bir basamak yukarı taşıyarak üçüncü oldu. İttifak Holding’in bir diğer iştiraki olan Selva Makarna ise aynı listede on birinci sırada yer aldı. 
 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Adese AVM Genel Müdürü Ramazan Keser, “Perakende sektöründe Türkiye’nin kendi değerlerinden doğmuş bir markaya sahip olabilmesi idealiyle faaliyet gösteriyoruz. Bu anlamda, vergi yükümlülüklerini en şeffaf şekilde yerine getirmek tüm İttifak Holding şirketleri gibi Adese’nin de öncelikli prensiplerindendir. Hiç şüphesiz, bu durum, Konya insanının ve tüm Türkiye’nin kazancıdır. Bilinçli tüketicilerin bu önemli noktanın farkında olduğunu düşünüyorum. Müşterilerimize, Adese’ye güvenen tedarikçilerimize, iş ortaklarımıza ve paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu tür başarılar, Konya ve Türkiye’nin ulusal hatta uluslararası bir perakende firması kazanacağı konusunda bize güç veriyor. Sorumluluklarımızı bize tekrar hatırlatıyor” dedi.  
 
Son olarak, Marmara Bölgesi’nde on bir mağazayı hizmet halkasına ekleyen Adese, İstanbul’daki şube sayısını sekize, Kocaeli’ndeki şube sayısını dörde çıkarmış ve Sakarya’da da hizmet vermeye başlamıştı. İttifak Holding yönetiminin aldığı prensip kararı doğrultusunda işçi çıkarmayacağını duyuran Adese, Konya Vergi Dairesi tarafından Mart ayında verilen “En Fazla İstihdam Sağlayan Firma” ödülünün de sahibi olmuştu. Geçtiğimiz üç ay içinde yeni yatırımlarıyla birlikte yaklaşık altı yüz yeni personel istihdam eden Adese, önümüzde günlerde yeni mağazalar açmayı ve çalışan sayısını artırmayı amaçlıyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA