• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adese ve Coca Cola işbirliği
26 Mayıs 2012 Cumartesi 11:01

Adese ve Coca Cola işbirliği

Çalışanlara dönük eğitim programlarına ağırlık veren Adese, Coca Cola işbirliği ile mağaza yöneticilerine yönelik olarak yapılan Yönetim Becerileri Eğitimi tamamlandı.

24 Mayıs 2012 Perşembe günü Konya Anemon Otel’de düzenlenen ve Adese mağaza yöneticilerinin katıldığı eğitimde katılımcılar, Coca Cola eğitmenleri tarafından Yönetim Becerileri konusunda bilgilendirildi. Toplam 3 saat süren eğitim programına Adese Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Cüce’nin yanı sıra Coca Cola Türkiye Eğitim Müdürü Sedat Gülerman, Coca Cola Doğu Bölgesi Satış Müdürü Ender Kudiaki, Coca-Cola Kayseri- Konya Bölge Müdürü Ebru Yıldırım, Coca-Cola Konya Bölge Şefi Aras Orhun Orhan ile eğitimciler Kudret Odabaş, İsmail Emrah Tiftik, Ayhan Okay, Murat İzgü katıldı.

Bugüne kadar 4 bölgede 1200’den fazla Adese çalışanına eğitim veren Coca Cola adına bir konuşma yapan Coca Cola Türkiye Eğitim Müdürü Sedat Gülerman, 1991 yılından bu yana mensubu olduğu Coca Cola ailesinin bu tarz eğitimleri sürekli verdiğini belirterek “Adese’nin eğitimlerimize gösterdiği katılımı, isteği ve sağladığı katmadeğeri görmek bizleri mutlu ediyor. Bu düzeyde motive edici bir toplantıda bir araya gelmekten ve paylaşımların artmasından dolayı son derece memnunuz” şeklinde konuştu.

Coca Cola Doğu Bölgesi Satış Müdürü Ender Kudiaki ise, Coca Cola ile Adese arasındaki işbirliğinin öneminin altını çizdi. Eğitim programlarının her iki firmanın da insana verdiği önemin göstergesi olduğunu belirten Gülerman, “Düzenlenen eğitimler her iki şirket açısından da önemli faydalar getirmekle birlikte ve yıpranması güç, sürdürülebilir bir ilişki tesis edilmesini sağlamaktadır. Her iki tarafın karşılıklı desteğinin gelecekte de aynı şekilde devam etmesini umuyoruz” dedi.

Çalışanların eğitimine verdikleri destek nedeniyle Coca Cola temsilcilerine teşekkür eden Adese Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Cüce ise “Adese olarak, müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunmak için çalışanlarımızın gerek mesleki bilgi ve becerilerini gerekse entellektüel birikimlerini artırmaya yönelik eğitim programlarını hem kendi bünyemizde hem de çözüm ortaklarımız aracılığıyla sürekli olarak gerçekleştiriyoruz. Çeşitli eğitim programlarımız kapsamında işbirliği yaptığımız Coca Cola da bu anlamda bize önemli destek veren kuruluşların başında geliyor. Adese çalışanlarının yoğun ilgi ve katılım gösterdiği bu programların önemli yarar sağladığına ve orta vadede sonuçlarını gözlemleyeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA