• Konya4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adese, Sancaktepe mağazasını açtı
15 Ocak 2017 Pazar 13:45

Adese, Sancaktepe mağazasını açtı

Mağaza açılışlarını 2017 yılında da sürdüren Adese, Konya Sancaktepe mağazasını müşterilerinin hizmetine açtı. Midi formatındaki Sancaktepe Adese mağazası, 3 kasa ve 18 personeliyle müşterilerine hizmet vermeye başladı.

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarına ara vermeden devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz hafta Ankara Yeşilbayır mağazasını müşterilerinin hizmetine açan Adese, şimdi de Konya Sancaktepe mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, Adese Genel Müdür Yardımcıları Ahmet Özkürkçüler ve Cengiz Durmaz, Adese yöneticileri, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

adese,-sancaktepe-magazasini-acti-1.jpg

“2017 YILINA MAĞAZA AÇILIŞLARIYLA GİRDİK”

Adese olarak 2017 yılına mağaza açılışlarıyla girdiklerini söyleyen Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, “Geçtiğimiz hafta Ankara Yeşilbayır mağazamızı müşterilerimizin hizmetine açmıştık. Şimdi de Sancaktepe mağazamızın açılışını yaptık. Midi formatındaki Sancaktepe Adese mağazamız 18 personeli ve 5 bine yakın ürün çeşidiyle müşterilerimize hizmet verecek. Yeni yılın ilk iki haftasında iki mağaza açılışı yaparak 2017’ye hızlı bir giriş yaptık. Yıl boyunca mağaza açılışlarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde Konya ve Ankara’da iki yeni mağaza açılışımız olacak. Sancaktepe Adese mağazamızın herkes için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER

Açılışı gerçekleştirilen Sancaktepe Adese mağazası; 570 metrekare ticari alanda, midi formatında, 3 kasa ve 18 personeli ile müşterilerine hizmet verecek. Meyve-sebzeden şarküteriye, kuruyemişten unlu mamullerine, gıdadan temizlik ürünlerine, küçük ev aletlerinden zücaciyeye yaklaşık 5 bin ürün çeşidinin bulunduğu Sancaktepe Adese mağazasında açılışa özel birçok üründe indirim uygulanıyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA