• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adese Kuluya bir şube daha açtı
23 Kasım 2012 Cuma 17:52

Adese Kulu'ya bir şube daha açtı

Yeni marketler açan ve mevcut marketlerini yenilemeye devam eden Adese, 2009dan bu yana hizmet verdiği Kuludaki ikinci marketini açtı.

Geçtiğimiz ay Çumra’da bir market daha açan Adese, bu kez Kulu’daydı. Konya ve ilçelerindeki etkinliğini artırmaya devam eden perakende markası, yoğun talep üzerine ilçelerdeki şube sayısını artırıyor. 579 metrekaresi satış alanı olmak üzere toplam 1.283 metrekare alana kurulu Kulu Cadde Adese şubesinin açılış kurdelesini Kulu Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yıldız, İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahri Akay, İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Körpe, İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Adem Elgün, İttifak Holding İcra Kurulu Başkanı Tahir Atila, Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben ile birlikte kesti. 

Erben: “Daha verimli bir Adese…”
Açılışta kısa bir konuşma yapan Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, Adese markasına ve ikinci marketin açılışına gösterdikleri ilgiden dolayı Kulu halkına teşekkür ederek, “Hem yenilenen ve hem de yeni marketlerle ve daha dinamik bir yapıyla, 2013’te daha verimli bir Adese göreceğiz.” dedi. Erben, konuşmasında Kulu halkının hicri yılbaşını da ayrıca kutladı.

18 Kişilik İstihdam
3000’den fazla çalışanıyla Türkiye’nin en büyük işverenleri arasında yer alan Adese, yeni marketiyle Kulu’ya sadece hesaplı alışveriş değil, istihdam da getirdi. Kulu şubesi ile 18 kişilik istihdam sağlayan Adese böylece Kulu’da 40 kişiye doğrudan istihdam sağladı.

Kulu halkını açılışa özel indirimlerle karşılayan ve ilk günden büyük ilgi gören Kulu Cadde Adese şubesi, üç kasa ve on sekiz çalışanıyla Kulu’nun en işlek caddesi üzerinde hizmet veriyor. Yaklaşan Aşure Günü dolayısıyla aşurelik ürünlerde özel fiyatlar sunan Adese’de gıda, temizlik ve mobil operatör lira yüklemeleri dışında 50 TL ve üzeri alışverişlerde kredi kartına 10 taksit uygulanıyor. Adese’nin Kârtopu ve Haftanın İkilisi başta olmak üzere tüm kampanyaları Kulu Cadde Adese’de de geçerli… Reyonlarında toplam 6100 ürüne yer veren market, sadece gıda ürünlerinde değil, temizlik, züccaciye, kişisel bakım, küçük ev aletleri, oyuncak, hırdavat, elektrik malzemeleri gibi gıda dışı ürünlerde de geniş bir ürün yelpazesine sahip.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA