• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adese, Konya’da büyümeye devam ediyor
13 Eylül 2015 Pazar 13:28

Adese, Konya’da büyümeye devam ediyor

Yeni mağaza açılışlarına tüm hızıyla devam eden Adese, Konya’da açılışını gerçekleştirdiği Selim Sultan mağazası ile toplam şube sayısını 148’e yükseltti.

Konya merkezli büyüme stratejisi çerçevesinde yatırımlarını sürdüren Adese, hem yeni mağaza açılışlarına hem de yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Adese son olarak, 11 Eylül Cuma günü düzenlenen törenle Selim Sultan mağazasını müşterilerinin hizmetine sundu.

Adese müşterilerinin yoğun ilgi gösterdiği açılışa Adese Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Akay, İttifak Holding İcra Kurulu Üyeleri Cemil Coşgun ve Muhammet Seyda Ertuğ, Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık, Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök ile Adese yöneticileri katıldı.

Eylül ayı itibariyle Adese Genel Müdürü olarak görev yapmaya başlayan ve Adese kariyerindeki ilk mağaza açılışını gerçekleştiren Murad Yavuz Gök konuya ilişkin; “Selim Sultan mağazamızın açılışıyla birlikte toplam şube sayımızı 148’e yükselttik. Adese olarak, bugün Türkiye’nin 9 farklı şehrinde, 35 milyon müşterimize hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu doğrultuda farklı bölgelerde açtığımız yeni mağazalarla şube sayımızı her geçen gün artırarak kurumsal hedeflerimizi ileriye taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Selim Sultan mağazası; gıdadan temizliğe, unlu mamullerden manava, kahvaltılık ürünlerden et ürünlerine, kozmetikten kişisel bakım ürünlerine kadar 6000 ürün çeşidiyle, toplam 470 metrekarelik alanda, 3 kasa ve 16 personeliyle hizmet verecek.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA