• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adese, Kırıkkale’deki ilk mağazasını açtı
30 Ağustos 2015 Pazar 17:18

Adese, Kırıkkale’deki ilk mağazasını açtı

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, Kırıkkale’de açtığı ilk mağazasıyla şube ağını genişletmeye devam ederken toplam mağaza sayısını ise 147’ye yükseltti.

Yeni mağaza açılışlarına tüm hızıyla devam eden Adese, savunma ve Petro-kimya alanında Türkiye’nin en önemli sanayi şehirlerinden birisi olarak gösterilen Kırıkkale’deki ilk mağazasını 28 Ağustos Cuma günü düzenlenen törenle müşterilerinin hizmetine sundu. Açılış töreni Adese Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Akay, Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, Kırıkkale İl Müftüsü Bekir Gerek, Adese yöneticileri ve Kırıkkale halkının katılımıyla gerçekleştirildi.

Kırıkkale halkının yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben; “Yeni illerde yeni mağazalarımızla büyümeye devam ediyoruz. Kırıkkale’de açtığımız bu ilk mağazamızla birlikte Adese’nin hizmet verdiği il sayısını dokuza, mağaza sayısını da 147’ye yükselttik. Adese olarak Orta Anadolu ölçekli büyüme planı çerçevesinde gerek Kırıkkale’deki gerek diğer şehirlerdeki mağaza açılışlarımızı önümüzdeki günlerde de sürdüreceğiz.” dedi.

Nokta mağazasında 460 metrekarelik market alanında, 3 kasa ve 15 personel ile gıdadan şarküteriye, temizlikten kozmetiğe, manavdan unlu mamullere kadar 5 bin çeşit ürün sunan Adese, Kırıkkalelilere 365 gün kaliteli ve hesaplı alışverişin keyfini yaşatacak.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA