• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adem Esen Herkesi Spora Çağırdı
02 Mart 2009 Pazartesi 14:22

Adem Esen Herkesi Spora Çağırdı

Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen, Selçuklu Belediyesi Uluslar arası Spor Salonu ve Kongre Merkezinde yer alan Arena Spor Salonunda spor yapan gençlerle bir araya geldi.
Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen, Selçuklu Belediyesi Uluslar arası Spor Salonu ve Kongre Merkezi’nde yer alan Arena Spor Salonu’nda spor yapan gençlerle bir araya geldi.
 
Adem Esen, “Selçuklu Belediyesi olarak açık ve kapalı alanlarda hemşerilerimizin spor yapmalarını ve sağlıklı yaşamalarını sağlamak amacıyla tesisler kurduk. İlçe genelinde yaptığımız 70 civarındaki spor tesisimizden her gün yüzlerce hemşerimiz yararlanıyor. Bu bizim için önemli bir hizmet olmuştur” şeklinde konuştu.

Sporun sağlık için vazgeçilmez olduğuna dikkat çeken Esen, “Özellikle durağan bir çalışma temposu içinde yer alan hanım kardeşlerimiz ve erkek hemşerilerimiz mutlaka yürüyüş yapmalıdır. Mahalle parklarında ve spor tesislerimizde yaptığımız yürüyüş alanları sabahın erken saatlerinde ve akşam yemeğinden sonra hemşerilerimizi ağırlıyor. Ben daha fazla hemşerimizin spor yapmasını istiyorum” dedi.

İmar planlarında da spor alanları ayırdıklarının altını çizen Başkan Esen, herkese spor yapmaları için çağrıda bulundu.

 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA