• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aday Adayı Meclis Üyelerine teşekkür plaketi
04 Nisan 2011 Pazartesi 12:43

Aday Adayı Meclis Üyelerine teşekkür plaketi

Karatay Belediye Meclisi, istifa ederek AK Partiden milletvekili aday adayı olan üyelerine Karataya katkılarından dolayı plaket verdi.

Karatay Belediyesi’nin Nisan Ayı Meclis Olağan Toplantısında istifa eden aday adayları ile meclis üyeleri son kez bir araya geldi. Aday adaylığı için meclis üyeliklerinden istifa eden Gülay Samancı, Cemile Biçer ve Mustafa Ay onuruna Başkan Mehmet Hançerli’nin Karatay Belediyesi’nde verdiği kahvaltıya AK Parti, HAS Parti ve Saadet Partisi Meclis Üyeleri ile Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri katıldı.

Kahvaltının ardından Meclis’in Nisan ayı oturumundan önce düzenlenen plaket töreninde bir konuşma yapan Başkan Hançerli, “Meclis üyesi arkadaşlarım ile Karatay’a hizmet için el ele verdik, gece gündüz demeden çalıştık. İlçemizin gelişimi için önemli kararlar aldık, beraber imzalar attık. Bu bir bayrak yarışıdır. Onlar aramızdan ayrılıyor, yerlerini yeni arkadaşlara bırakıyorlar. Arkadaşlarımızı cesaretlerinden ötürü tebrik ediyoruz, onları daha iyi noktalarda görmek bizleri mutlu edecektir” dedi.

Toplantının başında kendilerine teşekkür plaketi ve çiçek verilen Biçer, Samancı ve Ay, kısa, duygulu birer konuşma yaptılar. Milletvekili Aday Adayı arkadaşlarının konuşmalarında Başkan, meclis üyeleri ve daire müdürlerinden helallik istemeleri meclis üyelerini de duygulandırdı.

Müstafi Meclis Üyeleri, Nisan ayı toplantısının ardından arkadaşlarıyla vedalaştılar.

 

YORUMLAR
hayırlı olsun
Kerem
Konya'nın Merve Kavakçı'sı Cemile Hanım'a adaylık ve Ankara yolunda başarılar diliyoruz
88.225.128.162
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA