• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Acar’dan Başkan Tutal’a ziyaret
17 Haziran 2016 Cuma 14:27

Acar’dan Başkan Tutal’a ziyaret

Seydişehir Türk Hava Kurumu (THK) Başkanı Enes Acar, Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

THK Başkanı Enes Acar, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret ederek, THK’ya verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür ederek plaket takdim etti. THK Seydişehir Şubesi olarak şu ana dek yapılan çalışmalarda hiçbir desteğini esirgemeyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a Türk Bayrağı’da hediye eden Acar, Al Yıldızlı Türk Bayrağının bağımsızlığın simgesi olduğunu ve yeni neslin bu bayrağı göklerde dalgalandırmasını arzuladığını ifade etti.
Başkan Mehmet Tutal, havacılığı gençlere tanıtmak ve sevdirmek için gençlerin eğitimlerine ve çalışmalarına destek olmak istediklerini ve Türk Hava Kurumu Seydişehir Şubesi’nin de bu tür verimli çalışmalarına belediye olarak desteklerini sürdüreceklerini dile getirdi. Başkan Tutal, THK Seydişehir Şubesi olarak çocukların ve gençlerin, havacılığa olan ilgisini artırmak için yaptığı çalışmaların başarılı olduğunu ifade ederek, Acar’a çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA