• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Abdullah Gül: 4-0 tesadüf değilmiş
07 Kasım 2014 Cuma 09:59

Abdullah Gül: 4-0 tesadüf değilmiş

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 2-1 sona eren Beşiktaş-Partizan maçının ardından açıklamalarda bulundu.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Beşiktaş - Partizan maçını izledi. Gül, Belgrad'da oynanan ilk maçtaki 4-0'lık galibiyetin tesadüfi olmadığını söyledi.

TESADÜF DEĞİLMİŞ
Siyah beyazlıların 2-1 kazandığı maçın ardından stat çıkışında kısa bir açıklama yapan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Güzel bir maç oldu. Heyecanlı bir maç oldu. Demek ki Belgrad'daki 4 - 0 tesadüfi değilmiş. Burada da uzun süre sonra 2 - 0'a gelmiş oldu, ama son anda herkes de nefesini tuttu. Hayırlı olsun bundan sonraki maçları da daha büyük bir heyecanla takip edeceğiz. Bütün oyuncuları da tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

HERKES EN İYİ FUTBOLU BEŞİKTAŞ OYNUYOR DİYOR
Abdullah Gül, takımın Süper Lig'deki şampiyonluk şansının sorulması üzerine de "Herkes en iyi futbolu Beşiktaş oynuyor diyor. Ben de bu sene büyük zevk alıyorum, gerçekten çok beğeniyoruz. Her takım nasıl şampiyonluğa oynuyorsa Beşiktaş da bizim tuttuğumuz takım, tabii ki şampiyonluğa oynuyor." cevabını verdi. Gül, açıklamalarının ardından yanında bulunan Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi ile tokalaştıktan sonra aracına binerek stattan uzaklaştı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA