• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Abdil Erdal’dan Barış Pınarı Harekatı’na destek
11 Ekim 2019 Cuma 16:38

Abdil Erdal’dan Barış Pınarı Harekatı’na destek

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Abdil Erdal, 'Sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etme amacını taşıyan operasyon bölgeye, barış ve huzurun egemen olmasını sağlayacaktır. Allah kahraman Mehmetçiğimizin he

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Abdil Erdal, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin, 'Sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etme amacını taşıyan operasyon bölgeye, barış ve huzurun egemen olmasını sağlayacaktır. Allah kahraman Mehmetçiğimizin her daim yanında olsun, ordumuzu muzaffer eylesin” dedi.
Başkan Erdal açıklamasında, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin sınır güvenliğimiz ve bölgenin barışı için Suriye’nin kuzeyine başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekatı’nı sonuna kadar destekliyoruz. PKK/PYD ve DAEŞ gibi terör unsurları ile mücadele konusunda kararlılığımızdan asla taviz vermeyeceğiz. Tarihi boyunca hep zafer kazanan şanlı ordumuz Barış Pınarı Harekatı ile Fırat'ın doğusunu da PKK/YPG ve DEAŞ teröründen temizleyecek, bölgeye barış, huzur ve istikrar getirecektir. Türk milleti tek yürek olarak dualarıyla ordusunun, kahraman Mehmetçiğinin yanındadır. Rabbim, Mehmetçiğimizi muzaffer kılsın. Allah, kahraman askerlerimizi korusun, sağ salim ailelerine kavuştursun. Vatan uğruna canları pahasına bölgede bulunan her Mehmetçiğimize şükranlarımı iletiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA