• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ABDde İslam Karşıtı Afişler Asıldı
25 Eylül 2012 Salı 10:26

ABD'de İslam Karşıtı Afişler Asıldı

ABD'de İslam dünyasını hedef alan hareketlere bir yenisi daha eklendi. New York'ta metro istasyonlarına "Uygar insanlar ile barbarlar arasındaki savaşta uygarlardan taraf olun. İsrail'i destekleyin"

ABD’de radikal Müslümanları barbarlarla eş tutan afişler New York’taki metro istasyonunlarının duvarlarına dün gece asıldı. Afişler asılır asılmaz yolcuların tepkisini de beraberinde getirdi.

Manhattan’da Associated Press muhabirine konuşan Colby Richardson isimli New Yorklu, “Bu çok kötü bir fikir. Bir tarafı barbar diğer tarafı da medeni olarak nitelendirmenin tartışmalara neden olacağı ortada” dedi.

Cameron McCabe isimli bir başka yolcu da, “Birilerinin böyle bir afiş asmak istemesinin çok talihsiz olduğunu düşünüyorum ama bunu yapmaya hakları olduğunu da düşünüyorum” dedi.

New York’taki 10 metro istasyonuna asılan afişlerde, “Uygar insanlar ile barbarlar arasındaki savaşta uygarlardan taraf olun. İsrail'i destekleyin. Cihadı bozguna uğratın” deniliyor.

ABD'de aşırı muhafazakar görüşleriyle bilinen blog yazarı Pamela Geller geçtiğimiz hafta ilanın, asılması için mahkeme kararı çıkartmıştı.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA