• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
A Milli Futbol Takımı Çek Cumhuriyeti maçına hazırlanıyor
20 Haziran 2016 Pazartesi 00:18

A Milli Futbol Takımı Çek Cumhuriyeti maçına hazırlanıyor

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu'nda 21 Haziran Salı günü Çek Cumhuriyeti ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) D Grubu'nda 21 Haziran Salı günü Çek Cumhuriyeti ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fransa'nın güneyindeki Saint Cyr sur Mer bölgesinde kamp yapan ay-yıldızlı ekip, Stade Saulnier'de Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde çalıştı.

Basına açık gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleri ve koşuyla başladı. Ardından pas çalışması yapan milli futbolcular, dar alanda çift kale maçla antrenmanı tamamladı. İdmanın ardından bazı futbolcular orta ve şut çalışması yaptı.

Ayrıca antrenman sahası dışında bulunan bir grup Türk taraftarın çocukları, çalışmayı izlemeleri için tribüne alındı. Fatih Terim ve futbolcular, antrenmandan sonra çocuklarla fotoğraf çekildi.

Çek Cumhuriyeti ile Lens kentinde karşı karşıya gelecek A Milli Takım, müsabaka için uçakla bu kente gidecek. Ay-yıldızlı takım, Çek Cumhuriyeti maçının hazırlıklarını karşılaşmanın oynanacağı Bollaert-Delelis Stadı'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Terim'in morali bozuk

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in moralsizliği dikkati çekti.

EURO 2016'da ilk iki maçını kaybeden milli takım, İspanya müsabakasından sonra ilk kez basına açık çalıştı. Antrenmanda Fatih Terim'in moralinin bozuk olduğu gözlerden kaçmadı.

Antrenmanın yönetimini yardımcı antrenör Levent Şahin'e bırakan Terim, çalışmayı uzaktan takip ederek, oyuncularla fazla diyaloğa girmedi. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA