Kara Kartal, Avrupa'da liderlik istiyor

Kara Kartal, Avrupa'da liderlik istiyor

14 Aralık 2011 Çarşamba 09:06

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş, İngiltere'nin Stoke City takımını Fiyapı İnönü Stadı'nda ağırlayacak,


UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş, İngiltere'nin Stoke City takımını Fiyapı İnönü Stadı'nda ağırlayacak. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Polonyalı Borski yönetecek.

Siyah-Beyazlılar, 11 puanla zirvede yer alan rakibini mağlup etmesi halinde bir üst tura lider olarak çıkacak, beraberlik halinde grubu 2. sırada tamamlayacak. Kartal'ın rakibine kaybetmesi halinde Dinamo Kiev-Maccabi maçının skoru önem kazanacak.

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Ricardo Quaresma ile Simao Sabrosa bugün forma giyemeyecek. Teknik Direktör Carlos Carvalhal, Stoke City'yi devirerek gruptan lider olarak çıkmak istediklerini söyledi. Rakiplerinin çok formda olduğuna dikkat çeken Portekizli çalıştırıcı, "Futbolcularıma ve taraftarımıza güveniyorum. Evimizde seyircimizle birlikte birçok iyi maç oynadık. Stoke karşısında da aynı şekilde olacağını düşünüyorum. Dünyanın en iyi taraftar grubuna sahibiz." ifadelerini kullandı. Quaresma'nın sakatlığının kendileri için dezavantaj olduğunu kabul eden Carvalhal şöyle devam etti: "Bazı yıldızlarımız oynamıyor diye futbol düşüncemizi hiçbir zaman değiştirmedik. Kazanmak için mücadele edeceğiz ve taraftarımıza güzel bir gece yaşatacağız." Teknik Direktör Tayfur Havutçu, yönetici Serdal Adalı ve protokol müdürü Ahmet Ateş'in tahliyelerinin takıma moral olduğunu dile getiren tecrübeli taktisyen, "Hepimiz bu durumdan çok mutlu olduk. Maçta da bunun etkisini göreceğiz. Taraftarımız da futbolcular da bu moralle statta olacak." şeklinde konuştu. Portekizli yetenek Ricardo Quaresma ise forma giyemeyecek olmanın üzüntüsünü yaşadığını dile getirdi. Alman orta saha oyuncusu Fabian Ernst ise bugünkü müsabakada galip gelerek grubu lider tamamlayacaklarını belirtti.

 

İnönü, bayram yeri olacak

Beşiktaş'ın Stoke City ile oynayacağı maç öncesi Siyah-Beyazlı taraftarlar tribün şova hazırlanıyor. Yönetici Serdal Adalı, Teknik Direktör Tayfur Havutçu ve protokol müdürü Ahmet Ateş'in tahliyeleri taraftarın coşkusuna yansıyacak. Tüm statta konfetiler atılacak ve bayraklar açılacak. Yönetim, bu aktivitenin müsabakanın oynanmasını engelleyecek bir duruma gelmemesi için taraftarları uyardı. Konfetilerin, takımın sahaya ısınmaya çıktığında atılmasının kararlaştırıldığı öğrenildi. 

Düren: Hocamız Havutçu'dur

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, teknik direktörleri Tayfur Havutçu'nun, kendisini hazır hissettiği gün takımın başında olacağını söyledi. Ekibin Carlos Carvalhal tarafından, vekaleten de olsa, başarılı bir şekilde yönetildiğini vurgulayan Düren, "Ancak takımımızın teknik direktörü Tayfur hocadır. Hele bir kendini toparlasın, dinlensin. O günün bir an evvel gelmesini arzu ediyoruz, ama bugün bunları konuşmak ve tartışmak için çok erken." dedi.

 

 

 

 
.....

İlgili Başlıklar» Karatay'da asfalt çalışmaları hız kesmiyor
» Karapınar'da 4. bilim şenliği
» Karapınar Lisesi'nde resim sergisi
» Karapınar'da öğrencilerin uçurtma keyfi
» Karatay'da 'Aile İçi İletişim' semineri
» Karakol inşaatına saldırı
» Vali Doğan Gölyazı Karakolu'nu hizmete açtı
» KTO Karatay'dan Sanayi Odası'na ziyaret
» Kara'dan Oprukçu'ya ziyaret
» Karapınar'da kımıl mücadelesi sürüyor
» Ak Parti Karatay mahalle temsilcileriyle buluştu
» Karayılan hariç hepsi öldü
» Kazım Karabekir MYO'da her hafta bir etkinlik
» Karapınar'da MEVKA toplantısı yapıldı
» Karatay'da alt yapı çalışmaları hızlandı
» Karapınar Gazeteciler Cemiyeti kuruldu
» Karatay Gençlik Meclisi gezi düzenledi
» Akyürek Karatay sakinleriyle bir araya geldi
» Karayolu Trafik Güvenliği Haftası başladı
» Karapınar Halk Eğitim'den sergi
KONYA
  • ADANA
  • ADIYAMAN
  • AFYON
  • AĞRI
  • AKSARAY
  • AMASYA
  • ANKARA
  • ANTALYA
  • ARDAHAN
  • ARTVİN
  • AYDIN
  • BALIKESİR
  • BARTIN
  • BATMAN
  • BAYBURT
  • BİLECİK
  • BİNGÖL
  • BİTLİS
  • BOLU
  • BURDUR
  • BURSA
  • ÇANAKKALE
  • ÇANKIRI
  • ÇORUM
  • DENİZLİ
  • DİYARBAKIR
  • DÜZCE
  • EDİRNE
  • ELAZIĞ
  • ERZİNCAN
  • ERZURUM
  • ESKİŞEHİR
  • GAZİANTEP
  • GİRESUN
  • GÜMÜŞHANE
  • HAKKARİ
  • HATAY
  • IĞDIR
  • ISPARTA
  • İÇEL
  • İSTANBUL
  • İZMİR
  • KAHRAMANMARAŞ
  • KARABÜK
  • KARAMAN
  • KARS
  • KASTAMONU
  • KAYSERİ
  • KIRIKKALE
  • KIRKLARELİ
  • KIRŞEHİR
  • KİLİS
  • KOCAELİ
  • KONYA
  • KÜTAHYA
  • MALATYA
  • MANİSA
  • MARDİN
  • MUĞLA
  • MUŞ
  • NEVŞEHİR
  • NİĞDE
  • ORDU
  • OSMANİYE
  • RİZE
  • SAKARYA
  • SAMSUN
  • SİİRT
  • SİNOP
  • SİVAS
  • ŞANLIURFA
  • ŞIRNAK
  • TEKİRDAĞ
  • TOKAT
  • TRABZON
  • TUNCELİ
  • UŞAK
  • VAN
  • YALOVA
  • YOZGAT
  • ZONGULDAK

19°
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı



     Aktif Anket Yok...


Foto Galeri Video Galeri
Bitki çayları ve faydaları

MÜSİAD Konya Genel Kurulu

Konya'dan kar manzaraları

Aydın Menderes

Türkiye ayağa kalktı!

Tenzile Erdoğan son yolculuğuna uğurlandı

Tüm Galeriler



ilk sitemiz


Haber Arşivi  |   Künye  |   İletişim  |   Giriş sayfam yap  |   Sık Kullanılanlara Ekle  |   Sitene ekle  |  
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
Tüm hakları sakldır
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz