Akseki Bölge Trafik İstasyon Amirliği yetkilerinden alınan bilgiye göre, Akseki-Seydişehir karayolunun 30. kilometresindeki 1825 metre rakımlı Alacabel mevkisinde kar kalınlığının yaklaşık 1 metreyi bulmasının ardından yol sabah saatlerinden itibaren ulaşıma kapatıldı.
Karayolları ekipleri bölgede çalışmalara başlarken Alacabel mevkisinde karayoluna çığ düştüğü bildirildi. Yolun trafiğe kapalı olmasıyla, çığın herhangi bir zarara yol açmadığı kaydedildi.
Ulaşımın kapanmasının ardından, Akseki ve Seydişehir yönlerinde yüzlerce araç da yolda kaldı. Akseki Bölge Trafik İstasyon Amirliği yetkilileri, araç sürücülerini ilçedeki turistik tesislere yönlendirdi.
Antalya yönünden çıkarak Konya yönüne giden bazı vatandaşlar da geri dönmek zorunda kaldı. Yolda kalan araçların arasında yolcu otobüslerinin olduğu da gözlendi.

















LOKMAN KOYUNCUOĞLU
MERT ASLAN
EDA BİLDEK
HAMDİ BAĞCI
RABİA TAŞCI
İSMAİL ÜNVER
HAMDİ ÜLKER
ÜMMİYE YILMAZ ERÇEVİK
HAZAL TAŞ
ALEV AYYILDIZ







