Akşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü inşaat işçilerine yönelik sertifika programları için kayıtlar başladı.
Akşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 1 Ocak 2012'den itibaren inşaat ve tesisat işlerinde çalışan ustaların yetki belgesi almaları zorunluluğu getirildi.
Buna göre Halk Eğitim Merkezinde, ahşap, boyama, sıvacılık, yapı duvarcılığı, tesisat, ısıtma, yalıtım, betonarme demirciliği, kalıpçılık alanlarında halen faaliyet gösteren inşaat işçilerine yönelik 40 saatlik sertifika programı düzenlendi.
Kurslara katılmak isteyenlerin Akşehir Belediyesinden alacakları EK3 Geçici Yetki Belgesi ve nüfus cüzdanı fotokopileri ile başvurmaları gerekiyor.
AA

















LOKMAN KOYUNCUOĞLU
MERT ASLAN
EDA BİLDEK
HAMDİ BAĞCI
RABİA TAŞCI
İSMAİL ÜNVER
HAMDİ ÜLKER
ÜMMİYE YILMAZ ERÇEVİK
HAZAL TAŞ
ALEV AYYILDIZ







