• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
83 kilo esrarla kaçmaya çalıştı
11 Ocak 2012 Çarşamba 10:52

83 kilo esrarla kaçmaya çalıştı

Konya'da polislerden kaçan şahsın kullandığı otomobil yoldan çıkarak tarlaya girdi.

Konya'da polislerden kaçan şahsın kullandığı otomobil yoldan çıkarak tarlaya girdi. Aracından 83 kilo esrar çıkan ve kolu kırık halde yaya olarak kaçmaya çalışan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Konya-Ereğli kavşağında Asayiş Ekipler Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından şüpheli araçlar üzerinde uygulama yapıldığı sırada Erhan G'nin (33) kullandığı otomobil kontrol noktasından geri geri kaçmaya başladı. Yaklaşık 500 metre geri geri kaçan otomobili polis kovalamaya başladı. Tatlıcak Mahallesi'nde çıkmaz sokağa giren Erhan G. aracını tarlaya sürünce kaza yaptı. Kolu kırılan Erhan G. bu kez araçtan inerek koşmaya başladı. Bir süre devam eden kovalamaca sonrasında şüpheli Erhan
G. yakalandı.

Otomobilin etrafını çeviren polis ekipleri yaptıkları aramada bagajda 1 ve 2'şer kiloluk 83 kilo satışa hazır esrar ele geçirdi. Kolu kırılan şüpheli hastanede tedavi edildikten sonra Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.
Tutuklanarak cezaevine gönderilen şüpheli Erhan G'nin, "Borcum vardı, o yüzden kuryelik işini kabul ettim. Bana ait değil Antalya'da teslim edecektim" dediği öğrenildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA