• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“ Hizmet bardağı taşana kadar çalışacağız”
04 Mart 2009 Çarşamba 16:30

“ Hizmet bardağı taşana kadar çalışacağız”

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte yurdun dört bir yanını saran seçim atmosferi AK Partinin seçim çalışmalarına da hız kazandırdı.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte yurdun dört bir yanını saran seçim atmosferi AK Parti’nin seçim çalışmalarına da hız kazandırdı. AK Parti kadrosu olarak partinin kuruluşundan 1. Yıl sonra iktidara geldiklerini belirten AK Parti Konya il Başkanı Faruk Dügen, “Halk bizi sevdi, güvendi ve bize iktidarı yakıştırdı. Yapılan her seçimde oy çıtamızı giderek artırdık, artırmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti Konya il Teşkilatı olarak 7 yılın geçmesine rağmen daha yolun başında olduklarını belirten Başkan Dügen, “Halka olan hizmet borcumuzu ödüyoruz ve ödemeye de sonuna kadar devam edeceğiz.  Peki ne zamana kadar, hizmet bardağını doldurup taşırana kadar. Bugüne kadar AK Kadroların yaptığı hizmetler ortada. Hiçbir ayrım gözetmeden Konya’nın bir ucundan diğer ucuna sayısız hizmet götürdük” dedi.

Konya halkını kavuştuğu hizmet anlayışından mahrum bırakmamak için çok çalıştıklarını belirten Faruk Dügen, “AK Parti teşkilatları olarak kapımızı kimseye kapatmadık, herkese sonuna kadar açtık”  dedi.

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA