• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
80’lerde işkence görenler o günleri unutmadı
17 Eylül 2010 Cuma 14:33

'80’lerde işkence görenler o günleri unutmadı'

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Anayasa Değişiklik Paketine Evet diyen Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin Konya İl Başkanlıklarını ziyaret ederek, referandumda verdikleri destekten
AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Anayasa Değişiklik Paketi’ne ‘Evet’ diyen Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin Konya İl Başkanlıklarını ziyaret ederek, referandumda verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
 
Ak Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, referandumda ‘Evet’ diyeceklerini açıklayan ve propaganda süreci boyunca Anayasa Değişikliği’ne destek verilmesi için çalışan Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin Konya İl Başkanlıkları’nı ziyaret etti.

Ahmet Sorgun; “BBP’nin desteği çok önemliydi”
Ak Parti'li yöneticilerin ziyaretleri Büyük Birlik Partisi Konya İl Başkanı Osman Seçgin ile başladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Türkiye için çok önemli olan Anayasa Değişiklik Paketi’ne destek veren Büyük Birlik Partisi’ne teşekkür etti. Başkan Sorgun; “Bu paketi anlatmak için tüm teşkilatlarımız ve milletvekillerimiz gece gündüz çalıştı. Tek amacımız Türkiye’nin daha demokratik ve özgür olması ile hukukun üstünlüğünün sağlanmasıydı. Buna yönelik bir paket hazırlandı ve halkımız da teveccüh göstererek pakete büyük destek verdi. Bu yolda Büyük Birlik Partisi de desteğini esirgemedi. BBP’nin desteği önemliydi. Çünkü 80’lerde işkence gören kardeşlerimiz o günleri unutamazdı. Bu nedenle BBP’li kardeşlerimiz pakete tüm desteklerini verdiler. Sizin şahsınızda partinizin tüm mensuplarına ve BBP’li kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Osman Seçgin; “12 Eylül hesap sorma günüydü”
Büyük Birlik Partisi Konya İl Başkanı Osman Geçkin de referandumun herkes için olduğunu dile getirerek; “12 Eylül öncesi ve sonrasında yaşananları tüm Türkiye şimdi daha iyi biliyor. Bu nedenle tam 30 yıl sonra yine 12 Eylül’de yapılanlardan hesap sorma adına hazırlanan Anayasa Değişiklik Paketi’ne destek verme kararı aldık. Tüm parti mensupları olarak çalıştık ve halkımızı sandığa götürdük. Sonuçlar halkımıza ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Büyük Birlik Partisi Konya İl Başkanlığı ziyaretinin ardından AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve beraberindeki il başkan yardımcıları daha sonra yine referandumda değişiklik paketine destek veren Saadet Partisi Konya İl Başkanı Avukat Veli Tolu’yu makamında ziyaret etti.

Veli Tolu; “Yeni bir anayasa için çalışmalar başlamalı”
Saadet Partisi il başkan yardımcıları ve il yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette kendilerini ziyaret ettikleri için AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve başkan yardımcılarına teşekkür eden Saadet Partisi Konya İl Başkanı Veli Tolu; “Bizler en başından itibaren anayasa değişiklik çalışmalarını büyük bir olgunlukla takip ettik ve o yönde de görüşlerimizi belirttik. TBMM’den geçen Anayasa Değişiklik Paketi’ni incelediğimizde yetmez ama şimdilik evet diyeceğimiz açıkladık ve bunu her platformda da dile getirdik. Referandum sonuçları inşallah halkımız ve ülkemiz adına hayırlı olur” ifadelerini kullandı.
 
AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun da Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı’na ve parti mensupları ile Saadet Partililere referandumdaki destekleri için teşekkür etti
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA