• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
80 bin Kuran meali dağıtıldı
07 Nisan 2011 Perşembe 18:50

80 bin Kur'an meali dağıtıldı

AGD Konya Şube Üniversite Komisyon Başkanı Vahdettin Altınova, Anadolu gençlik derneği olarak Sizin en hayırlınız insanlara faydalı olanınızdır. anlayışıyla hareket ettiklerini ifade etti.
AGD Konya Şube Üniversite Komisyon Başkanı Vahdettin Altınova, Anadolu gençlik derneği olarak “Sizin en hayırlınız insanlara faydalı olanınızdır.” anlayışıyla hareket ettiklerini iyinin, doğrunun, faydalının ve Hakk’ın hâkim olması için çalışmalarını yürüten bir gençlik organizasyonu olduklarını ifade etti.
 
 Gençliğimizin milli ve manevi değerlerinden uzaklaştırılarak tahribata uğradığını söyleyen Altınova,''Bu noktada üzerimize düşen sorumluluğumuz da kat kat artmıştır. Gençliğimizi içine düştüğü bu tahribattan kurtarmak bizim en hayati vazifemizdir. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla bir nebze de olsa gençliğimizi bu tahribattan kurtarma çabası içerisindeyiz. Anadolu Gençlik Derneği Üniversite Komisyonu olarak da üniversite gençliğine hitap eden sosyal, sportif ve alternatif faaliyetler tertipleyerek genç kardeşlerimizi de bu çalışmalarımıza dahil etmekteyiz. Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında iki cihan serveri Hz. Muhammed (s.a.v.)’in doğumunun 1440. yılını kutladığımız bu günlerde peygamberimizin yaşantısını örnek alarak, onu anlamak, anlatmak ve yaşantımıza da uygulatmak için Anadolu Gençlik Derneği olarak bu programı tertiplemiş bulunmaktayız'' dedi.
 
Günümüzde özellikle de üniversitelerde ahlaki yozlaşma had safhaya çıktığını üniversite kampüslerinde farklı programlar adı altında ahlaksızlık, fuhuş, alkol ve madde bağımlılığının gençlerimize adeta empoze edildiğini dile getiren Altınova,'' Biz de bu ifsada dur demek için Kutlu Doğum Haftasında Anadolu Gençlik Derneği Üniversite Komisyonu olarak üniversiteli kardeşlerimize Peygamberimizin en büyük mucizesi olan Kur’an-ı Kerim’in herkes tarafından okunması için 80 bin öğrenci arkadaşımıza Meal-i Şerif hediye etmeyi amaçlıyoruz. İnşallah Salı günü başlattığımız ve Cuma gününe kadar devam ettireceğimiz Kur’an-ı Kerim Meal-i Şerif dağıtımıyla bu hafta 20 bin üniversiteli kardeşimizi Kuranı Kerim meali ile buluşturmuş olacağız. İnşallah sene sonuna kadar hedeflediğimiz sayıya ulaşmış olacağız.Sözlerime son vermeden önce, bu çalışmamızda bize yardımcı olan başta Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanımıza ve yönetimine, Kur’an-ı Kerim mealinin temin edilmesinde yardımlarını bizden esirgemeyen Konya’mızın değerli esnafına ve meallerin dağıtım aşamasında bize yardımcı olan Selçuk Üniversitesi Kişisel Gelişim Topluluğu Başkanımız Sayın Fatih Kayış beye ve yönetimine çok teşekkür ediyorum'' dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA