• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
8 milyon Euroya Hayır dedi!
02 Kasım 2012 Cuma 12:59

8 milyon Euro'ya 'Hayır' dedi!

Manchester United'ın Arsenal'den transfer ettiği Hollandalı golcü Robin van Persie'nin, sezon başında Manchester City'nin astronomik teklifini geri çevirdiği öğrenildi.
Yaz döneminde Manchester United'a transfer olan Robin Van Persie ile ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Arsenal'deki hocası Arsene Wenger, Hollandalı süperstarın Manchester City'den gelen astronomik teklifi geri çevirip, ezeli rakibi Kırmızı-Beyazlılar'ın yolunu tuttuğunu açıkladı.
 
Independent gazetesinde çıkan habere göre Premier Lig'in son şampiyonu, yıldız forveti renklerine bağlamak için haftalık aylık 1.5 milyon Euro önerdi. Van Persie'nin bu teklife 'Hayır' deyip Manchester United'ı seçtiğini açıklayan Fransız çalıştırıcı bu tercihinin nedenini ise bilmediğini söyledi. Hollandalı golcü eğer City'nin teklifini kabul etseydi yıllık 18 milyon Euro kazanacaktı ve bu rakam onu Anzhi'de top koşturan Sameul Etoo'nun (20 milyon Euro) ardından dünyanın en çok kazanan ikinci futbolcusu yapacaktı.
 
Hafta sonunda Manchester United ile Arsenal Old Trafford'da kozlarını paylaşacak ve Van Persie Premier Lig'de yıllarca formasını giydiği eski takımına karşı ter dökecek.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA