• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
8 lira için...
09 Ocak 2013 Çarşamba 10:44

8 lira için...

Konyada meydana gelen iki ayrı hırsızlık olayında içinde 8 lira bulunan yardım kutusu ile LCD televizyonu çalan 5 kişi, polis tarafından yakalandı.
Konya’da meydana gelen iki ayrı hırsızlık olayında içinde 8 lira bulunan yardım kutusu ile LCD televizyonu çalan 5 kişi, polis tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi Sultan Caddesi’ndeki bir markette hırsızlık meydana geldi. İhbarı alan polis ekipleri, bölgede çalışma yaptığı sırada yolda gördükleri hırsızlıktan çok sayıda kayıtları bulunan şüpheliler F.Y. (19), R.T. (20) ve M.Y’yi (17) yakaladı. Şüpheliler, markete girerek yardım kutusundan 8 lira çaldıklarını itiraf etti. Çorba içmek için yardım kutusundaki parayı aldıklarını söyleyen şüpheliler, adliyeye sevk edildi.
Hırsızlık olaylarına karşı çalışmalarını sürdüren polis, Şükran Mahallesi Balıklı Çeşme Sokak’ta bir otomobilde çalıntı televizyon olduğunu belirledi. Polis, otomobildeki şüpheliler M.A. ve O.A’yı gözaltına almak istedi. Bu sırada şüphelilerden M.A. araçtaki tüfeği alarak, evin çatısına çıkıp ateş açmaya başladı. O.A’yı araçta gözaltına alan polis, M.A’yı da etkisiz hale getirerek yakaladı. Şüpheliler, hırsızlık ve meskun mahalde ateş açmak suçundan adliyeye sevk edildi.
Olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA