• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
6.Karatay bisiklet yarışları devam ediyor
23 Haziran 2013 Pazar 18:15

6.Karatay bisiklet yarışları devam ediyor

Konyanın merkez Karatay İlçe Belediyesi, Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği ve Konya Bisiklet İl Temsilciliği işbirliği ile ortaklaşa düzenlenen Ödüllü Düz Bisiklet yarışlarının ikincisi yapıldı.
Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği ve Konya Bisiklet İl Temsilciliği işbirliği ile ortaklaşa düzenlenen Ödüllü Düz Bisiklet yarışlarının ikincisi yapıldı.
Olimpiyat Parkı’nda 200 sporcunun katılımıyla başlayan yarışa, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Bisiklet Federasyonu Konya İl Temsilcisi Tevfik Erdoğdu, Konya Bisiklet Sevenler Derneği Başkanı Fatih Yılmaz, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Olimpiyat Parkı’nda düzenlenen yarışmada ilk turda lisanslı sporcular yarıştı. Amatör gruplarda ise 0-8, 9-14, 15 yaş üstü ve bayanlar olmak üzere 4 kategoride yarışlar yapıldı. Çekişmeli geçen yarışların sonunda dereceye giren sporculara bisiklet, eşofman takımı ve saat olmak üzere çeşitli hediyeler verildi.
Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, bisiklet sporuna hizmet etmenin önemine değinerek, bu sporun daha da gelişmesi ve bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması açısından üzerine düşeni yaptığını dile getirdi. Başarılı olan sporculara protokol mensupları tarafından ödülleri verildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA