• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
6 günlük bebeğin feci ölümü!
20 Şubat 2014 Perşembe 13:35

6 günlük bebeğin feci ölümü!

Galler'in Cardiff kentinde Alaska Kurdu cinsi bir köpek, 6 günlük bebeği öldürdü.

Galler'in Cardiff kentinde Sharon John and Patrick Mullane çifti, 6 günlük çocuklarının yıllardır evlerinde bulunan Alaska Kurdu cinsi köpekleri tarafından öldürülmesi sonrası büyük acı yaşıyor. Aile, olay sonrası yaptığı açıklamada böylesi bir ölüm sonrası çok kötü durumda olduklarını belirtti. Aile, “Kızımız kısa sürede ailemizin çok önemli bir parçası oldu. Eliza her zaman kalbimizde yaşayacak ve onunla geçirdiğimiz kısa süreyi ömrümüz boyunca hafızamızda yaşatacağız. Bu konuyu açıklamak için söyleyebileceğimiz tek bir kelime yok. Böyle bir şeyin olabileceğini hiç düşünmedik” şeklinde konuştu.

KÖPEK GÖZETİM ALTINDA

Polis yetkilileri ise 6 günlük Eliza-Mae Mullane'nin ölmesi sonrası Alaska Kurdu cinsi köpeğin gözetim altına alındığını açıkladı. Yetkililer açıklamada ayrıca otopsi sonrası olay hakkında daha fazla bilgi elde edileceğini belirtti. Yetkililer bu sayede köpeğin ölüm ile bağlantısı olup olmadığının netlik kazanacağını ifade etti.

Sharon John and Patrick Mullane çiftinin komşuları ise, köpeğin daha önce böyle bir saldırıda bulunmadığını belirterek, “Sharonların evine birçok kez gitmiştik. Köpek bize zarar vermemişti. Bu köpek yıllardır çocuklarla birlikte yaşıyor ve hiç sorun yaşamamıştık” şeklinde konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA