• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
5i de çürük yumurta
11 Mart 2014 Salı 13:59

5'i de çürük yumurta

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis Gök Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşuyor...
Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;
-Kayseri'den Muğla-Muş'a gelirken Kırşehir'de meydana gelen kazada şehit memurlarımız için Allah'tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralı polislerimize acil geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şehit polislerimizin ailelerine sabırlar diliyorum. Görevleri başında şehit olan polislerimizin mekanı inşallah cennet olur. 
-Biz hiçbir güç karşısında eğilmez yalnız rükuda eğiliriz. Dik duracağız ama dikleşmeyeceğiz.
 
5'İ DE ÇÜRÜK YUMURTA
 
-Burada 5 parti birleşti. 5'ni bir araya getir 5 çürük yumurta. 
-Biz 50 yıl öncesi isimleri iade ediyoruz. İsimlerle uğraşmak küçük insanların işidir. Biz büyük bir devletiz. Büyük devletler böyle şeylerle uğraşmaz. 
 
SAİD NURSİ ÜLKESİNİ TERK ETMEDİ
 
-Said Nursi'ye büyük zulümler yaptılar. Bütün ömrü hapishanelerde ve sürgünlerde geçti. Talebelerine çok zulmettiler. Nursi hak bildiği yoldan dönmedi. Değerlerinden ödün vermedi. Talebe yetiştirmekten başka işi olmadı. Ülkesini sürgünlere hapislere rağmen terk etmedi. 
-Yasaklanan toplatılan kitaplar özgürlüklerine kavuşuyor. 
-Belediye demek hizmet demek hizmet. Eser demektir eser. 5 yıldır ne gördünüz. 5 yıldır var mı eserleri? Bizim iktidarımız şu Bitlis bizden gördüğü yatırımları tarihinde gördü mü? 
 
ŞANTAJ YAPAN, MEDYA PATRONU OLAN ALİM GÖRDÜNÜZ MÜ?
 
-Pensilvanya'daki zatın maskesi düştü. Başbakan dine ve alimlere ağır hakaretler ediyor diyorlar. Bizim alimlere ve dine hassasiyetimiz bellidir. Alim sadece bilen değildir. Alim kendisini de bilen, hırslarını yenen, vatanını seven kişidir. Hem holding patronu olacaksın, hem fitne çıkaracaksın. hem de alimin diyeceksin. Milletin yatak odalarını görüntüleyeceksin sonra şantaj yapacaksın. Bunun neresi alim. Tarihte böyle bir alim var mı? Tarihte kendi ülkesine ihanet eden, fitne çıkaran alim gördünüz mü?
 
BEN BUNLARIN İNANÇLARINDAN ŞÜPHE EDİYORUM
 
-Pensilvanya'daki zatın Said Nursi ile alakası yok. Onu hayatında bir kez görmüş değil. Ben bunların inancından da şüphe ediyorum! Benim diniminde böyle birşey yok. İnsanların mahrem görüşmelerini kaydederek, devlet sırlarını kaydederek ne yapmaya çalışıyorsun. Kendini hizmete ilme adamış gerçek cemaatlerin bu yanlış yollarla aralarında mesafe koymaları gerekir. Temiz niyetli kardeşlerimizin bu kirli yapılarla aralarına mesafe koyması hayati derecede önemlidir. 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA