• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
52 öğrenciye sertifika verildi
03 Haziran 2011 Cuma 12:37

52 öğrenciye sertifika verildi

Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile MÜSİAD Konya Şube Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen Lojistik Programı Sertifika Dağıtım Töreni okulun Konferans Salonunda gerçekleştiril

Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile MÜSİAD Konya Şube  Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen “Lojistik Programı Sertifika Dağıtım Töreni” okulun Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. MÜSİAD Konya Şubesi tarafından 20-21 Mayıs 2011 tarihleri arasında düzenlenen “Daha Etkili ve Güçlü Türkiye’de Lojistik’in Önemi ve Rolü”  konulu eğitim programı katılan öğrencilere sertifikaları verildi.

Törene Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Osman Akandere, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Arslan Korkmaz, Selçuk Üniversitesi Mimarlık-Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve MÜSİAD Konya Lojistik Komite Danışmanı Doç.Dr. Turan Paksoy, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Osman Akandere, “Geleceğin mesleklerinden birinin lojistik olduğunu biliyoruz. Konya önemli bir lojistik merkez olma yolunda ilerliyor. Bizim öğrencilerimiz de bu sektöre çok büyük katkı sağlayacaktır.” dedi.
       
Prof. Dr. Akandere, “Sektörün duayenlerinden öz ve ana bilgileri öğrendiniz. Çok verimli ve faydalı geçen bu program için MÜSİAD yetkililerine çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Arslan Korkmaz ise son yıllarda sanayi-üniversite işbirliğinin arttığına dikkat çekerek, “Günümüzde sanayici ile üniversite öğretim üyeleri bir araya gelerek pek çok projeyi birlikte gerçekleştiriyorlar. Bunu sevindirici bir gelişme olarak nitelendiriyorum. Ülkemizde herkesin dile getirdiği işsizlik gibi bir sorunun olduğuna inanmıyorum. Çünkü iş hayatında bunu açıkça görüyoruz. Özellikle sanayi sektöründe kalifiye eleman sıkıntısı çok fazla yaşanıyor. O yüzden size önerim mesleğiniz ne olursa olsun, işinizde en iyisi olun. Başarı bundan sonra zaten gelecektir.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Osman Akandere, günün anısına MÜSİAD Başkanı Arslan Korkmaz’a semazen figürlü heykelcik ile teşekkür belgesi takdim etti. Ardından Prof. Dr. Akandere ile Korkmaz, öğrencilere sertifikalarını verdi.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA