• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
5 yıllık gazino, belediye tesisi oldu
13 Nisan 2010 Salı 16:47

5 yıllık gazino, belediye tesisi oldu

Termal suları ve kaplıcalarıyla tanınan Konya'nın Ilgın ilçesinde 5 yıldır gazino olarak kullanılan işletme belediye sosyal tesisi olarak hizmet verecek.

Termal suları ve kaplıcalarıyla tanınan Konya'nın Ilgın ilçesinde 5 yıldır gazino olarak kullanılan işletme belediye sosyal tesisi olarak hizmet verecek.

Ilgının en güzel seyir tepesine belediye tarafından yaptırılan ama daha sonra özel teşebbüse kiralanan restoran ve otel, kısa bir süre sonra Ilgınlı ailelere hizmet vermeye başlayacak.
Ilgın'ı ve Çavuşçu Gölü'nü izlemek için insanların uğrak yeri olan kaplıca tepesinde bulunan tesisler, yıllardır gazino olarak işletildiği için ailelerin gidemediği bir mekân haline geldi.
Belediye, bu imajı yenip yerli ve yabancı turisti ilçeye getirmek için kaplıca tepesini ilçenin en güzel mesire alanı yapmayı hedefliyor.

Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, kaplıca tepesinde bulunan restoran ve otelin Ilgın'ın en güzel yerine kurulmuş bir tesis olduğunu söyledi.

Başkan Oral, tepenin en kısa zamanda ilçeye gelen misafirlerin ve vatandaşların hoş vakit geçirebileceği bir mekan haline getireceklerini ifade etti.

Oral, "Ilgın'ın en güzel yerini tekrar belediyenin işletecek olması beni ve hemşehrilerimi çok memnun etti. Burada yapacağımız düzenlemeler sonucu aileler, rahatlıkla buraya gelip hem piknik yapabilecek, hem de belediye sosyal tesislerinden yararlanabilecek. Aynı zamanda halkımız düğünlerini veya başka sosyal etkinliklerini böyle güzel bir ortamda yapabilecek. Böyle güzel bir mekanı gerçek amacı doğrultusunda kullanacağımız için çok mutluyum." diye konuştu.

Başkan Oral, ilçeyi herkesin ziyaret edebileceği ve rahat rahat gezebileceği bir yer haline getirmek için başlattıkları rehabilitasyon çalışmalarına da devam ettiklerini belirtti.
Başkan bu kapsamda ilçenin prestijini bozan gazinoları, sahipleriyle anlaşarak şehir dışına taşıma çabalarının da sürdüğünü sözlerine ekledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA