• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
5 kişiyi ezen şoför "Hatırlamıyorum" dedi
09 Kasım 2011 Çarşamba 17:49

5 kişiyi ezen şoför "Hatırlamıyorum" dedi

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde önce otomobile çarpan, ardından da kaldırıma çıkarak yayaları ezerek 5 kişinin ölmesine neden olan kamyonet sürücüsü 20 yaşındaki Ali Tarkan'ın alkollü olduğu saptandı

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde önce otomobile çarpan, ardından da kaldırıma çıkarak yayaları ezerek 5 kişinin ölmesine neden olan kamyonet sürücüsü 20 yaşındaki Ali Tarkan'ın alkollü olduğu saptandı ve "Hatırlamıyorum" dedi.Vezirköprü İlçe merkezinde, Samsun- Kastamonu karayolunda dün gece meydana gelen kazada, Samsun'un Havza ilçesinden Sinop'un Durağan ilçesine giden Ali Tarkan, yönetimindeki 55 PN 688 plakalı kamyonetle, kavşaktan yola çıkan 26 yaşındaki İsmail Yıldız yönetimindeki 55 PK 625 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle Ali Tarkan direksiyon kontrolünü yitirince kaldırıma çıkan kamyonet 15 yaşındaki Ahmet Tarık Özışık, 17 yaşındaki ağabeyi Metin Özışık, 14 yaşındaki amcasının oğlu Onur Özışık ile arkadaşları 13 yaşındaki Oğuzcan Bolat ve 17 yaşındaki Yusuf Aldın'ı ezdi.

Kendisi kazayı hafif sıyrıklarla atlatan, ancak kaldırımdaki 5 gencin ölümüne neden olan kamyonet sürücüsü Ali Tarkan, hastanede tedavisinin ardından gözaltına alındı. Yapılan muayenesinde 0.52 promil alkollü çıkan Ali Tarkan, 5 kişiyi öldürdüğünü bilmediğini söyleyerek "Hatırlamıyorum" dedi.

Ali Tarkan, "Arkadaşlarımla birlikte halı sahada maçtan çıktım. Durağan istikametine doğru giderken, bir kişi sağ taraftan yolun karşısına geçiyordu. Onu görünce ben de sağa yaklaştım. Bu sırada bir otomobil anayola çıktı ve bize çarptı.Çarpmanın etkisiyle benim aracım savruldu ve yol kenarında duran 2 otomobile çarpıp durdu. Ölen kişileri aşağıya inince gördüm" diye ifade verdi.

Kazada alkollü sürücü kurbanı 5 genç, Yeni Mahalle Camisi'nde kılınan öğle namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA