• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
5 günde yaklaşık 40 bin kişi ziyaret etti
05 Aralık 2012 Çarşamba 14:43

5 günde yaklaşık 40 bin kişi ziyaret etti

Konya Büyükşehir Belediyesince düzenlenen Konya Kitap Günleri 5 günde yaklaşık 40 bin kitapseveri ağırladı. Zindankale Sanat Galerisinde 9 Aralık akşamına kadar açık kalacak Konya Kitap Günleri...
Konya Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen Konya Kitap Günleri 5 günde yaklaşık 40 bin kitapseveri ağırladı. Zindankale Sanat Galerisi’nde 9 Aralık akşamına kadar açık kalacak Konya Kitap Günleri’nde her gün konferanslar, söyleşiler ve imza günleri düzenleniyor.
  Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen Konya Kitap Günleri kitapseverlerden büyük ilgi görüyor.
Büyükşehir Belediyesi Zindankale Sanat Galerisi’ndeki Konya Kitap Günleri’nde ulusal ve yerel 60 yayınevi yer alırken; 61 yazar ve on binlerce kitap kitapseverlerle buluşuyor.
5 günde yaklaşık 40 bin kişinin ziyaret ettiği etkinlikte kitapseverlerle söyleşi yapan Serdar Tuncer, büyük ilgi gördü. Keyifli sohbeti ve duygulu şiirleriyle programını tamamlayan sanatçı, daha sonra hayranlarının kitaplarını imzaladı.
Konya Kitap Günleri’nde 6 Aralık Perşembe günü; Melahat Ürkmez, Zeki Oğuz, Ramazan Kayhan’ın söyleşi ve imza günleri ile 9 yazarın imza günleri olacak. 7 Aralık Cuma günü Sinan Yağmur ile Dursun Ali Erzincanlı’nın söyleşi ve imza günü yapacağı programda 13 yazar imza günü düzenleyecek. Etkinlikte 8 Aralık Cumartesi günü Aslan Kavlak, Ali Erkan Kavaklı, Duran Çetin, Bestami Yazgan, Yusuf Dursun, Zeyyat Şahin, Bülent Akyürek, Hakan Albayrak, Ebubekir Kurban, Kazım Güleçyüz’ün imza ve söyleşileri ile 16 yazarın imza günü yer alacak. Son gün olan 9 Aralık Pazar günü ise; Metin Karabaşoğlu, Halil Uslu, Uğur Belger, Ersan Gül, Kazım Öztürk’ün söyleşi ve imza günleri ile 12 yazarın imza günü yapılacak.
Konferanslar, söyleşiler ve imza günleri ile toplam 130 etkinliğin yapılacağı Konya Kitap Günleri 9 Aralık’a kadar kitapseverleri ağırlamaya devam edecek.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA