• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“4.Atılım Yılı’na şimdiden hazırız”
14 Kasım 2017 Salı 12:49

“4.Atılım Yılı’na şimdiden hazırız”

Aydınlar Yedek Parça Fabrikası AYD Yönetim Kurulu Başkanı Harun Aydın, “Türkiye’nin Otomobili projesinde imzaların atılması ülkemiz adına başlı başına çok büyük bir kalkınma hamlesidir.

Aydınlar Yedek Parça Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Aydın, yaptığı açıklamada Türkiye’nin otomobil yapma kararıyla 4. Atılım yılının başladığını ifade ederek, “Ülkemiz sadece bir otomobil yapma kararı almamıştır. Aynı zamanda yakın çağdan ileri teknoloji çağına geçişi başlatmıştır. Davetli olmaktan ve katılmaktan büyük onur duyduğumuz,  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde gerçekleşen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızla TOBB Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin haklı olarak yerini aldığı Türkiye Otomobili Projesi Ortak Girişim Grubu İşbirliği Protokolü İmza Töreni’nde heyecanımız bin kat daha artmış, geleceğin Türkiye’sini görmekten gözlerimiz yaşarmıştır.” İfadelerini kullandı.

Aydın açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Bin yıllık şanlı tarihimizin çağ kapatıp çağ açan aziz evlatları bilirler ki; son 15 yılda, yakın çağdan yüksek teknoloji çağına hızlı değil, çok hızlı geçiş yapmaktayız. Baş döndüren hızla ve çılgın projelerle dünyayı kendisine hayran bırakan ülkemiz, yakın gelecekte sadece büyüyen, gelişen değil aynı zamanda dünya liglerinde oyun kurucu olarak haklı yerini alacaktır. Küllerinden yeniden doğan Türk Milleti, Cumhurun Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile nükleer santraller, Kanal İstanbul, üçüncü havaalanı, milli helikopter, milli uçak, milli tank, milli füze, İHA, SİHA, 20 Bin km. bölünmüş yol, hızlı tren, enerji yatırımları ve sağlık yatırımlarında gelişmiş ülkeleri geride bırakırken, çevre ve şehircilik, dış politika, eğitim, gençlik ve spor, gıda, tarım ve hayvancılıkta da adından söz ettirmekte ve parmakla gösterilmektedir. Başta ülkemiz, Türk dünyası ve İslam dünyasının umudu ve lideri olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan her alanda olduğu gibi, dünya otomobil pazarına da adımızı yazdırmak üzeredir. Davetli olmaktan ve katılmaktan büyük onur duyduğumuz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde gerçekleşen, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızla TOBB Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin haklı olarak yerini aldığı “Türkiye Otomobili Projesi Ortak Girişim Grubu İşbirliği Protokolü İmza Töreni’nde heyecanımız bir kat daha artmıştır.”

“Bugünden heyecanlıyız”

Aydın açıklamasında son olarak şunları dile getirdi,  “Türkiye’nin ilk yerli ve milli kuruluşu olan Aydınlar otomobil yedek parça fabrikamız, 25 bin çeşit yedek parça ile yıllık 35 milyon adet üretim gerçekleştirmektedir.2019 yılında prototipi, 2021 yılında üretimi gerçekleşecek olan Türkiye’nin otomobili heyecanını bugünden yaşıyor, 2 bin 500 çalışanımızla, yarınların otomobilini üretecek ortak girişim grubunun yanında olduğumuzu belirtiyor ve biz, 4. Atılım Yılı’na bugünden hazırız diyoruz.”

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA