• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
4+4+4bu akşam Müsiadda tartışılacak
16 Mart 2012 Cuma 13:21

4+4+4bu akşam Müsiad'da tartışılacak

Eğitim Sisteminde yeni yapılacak 4+4+4 sistemi MÜSİAD Konya Şubesinde anlatılacak.
Eğitim Sisteminde yeni yapılacak ‘4+4+4’ sistemi MÜSİAD Konya Şubesinde anlatılacak.
 
TBMM Milli Eğitim Komisyonunda görüşülüp TBMM Genel Kuruluna sevk edilen ‘4+4+4’ olarak isimlendirilen yeni eğitim sistemi MÜSİAD Cuma Konferansında konuşulacak.
Bugün 19.30’da MÜSİAD Konya Şubesi konferans salonunda gerçekleştirilecek konferansa Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Salih Çelik konuşmacı olarak katılacak.
Cuma Konferanslarının gündemdeki güncel konuların konuşulduğu önemli bir tartışma platformu olduğunu belirten MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, konferanstaki amaçlarının yeni eğitim sisteminin getireceği yenilikleri kamuoyunun bilgisine sunmak olduğunu söyledi. Yeni sistemle ilgili söylentilerden ziyade gerçeklerin anlatılacağını ifade eden Korkmaz, “Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Orhan Erdem bey ile Müsteşar Yardımcısı Salih Çelik bey davetimizi kırmayıp toplantımıza konuşmacı olarak katılacaklar. Eğitim sisteminin konuşulacağı konferansımıza özellikle eğitim camiası ve tüm Konyalılar davetlidir” dedi.  HABER MERKEZİ
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA