• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
4006 Tübitak bilim fuarı açıldı
24 Nisan 2018 Salı 15:35

4006 Tübitak bilim fuarı açıldı

Selçuklu İsmail Hakkı Tonguç İmam Hatip ortaokulunda; 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı, öğretmen, öğrenci ve Velilerin beğenisine sunulmak üzere gerçekleştirilen bir törenle açıldı.

Selçuklu- İsmail Hakkı Tonguç İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı okul çok amaçlı salonunda öğretmen, öğrenci ve Velilerin katılımıyla düzenlenen bir törenle açıldı.

Sosyal ve Kültürel etkinliklere büyük önem veren Selçuklu İsmail Hakkı Tonguç İmam Hatip Ortaokulu bir anlamlı etkinliğe daha imzasını attı.

Okul Fen Bilgi Öğretmeni Nesibe Ölger ve öğrencileri tarafından hazırlanan ve sunumu gerçekleştirilen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı, Okul müdürü Bahattin Altınsoy’un katılımıyla okul çok amaçlı salonunda düzenlenen mütevazi bir törenle açıldı.

Proje Yürütücüsü Nesibe Ölger; “ Okulumuzda açtığımız 4006 TÜBİTAK Bilim fuarımız TÜBİTAK destekli bir bilim fuarıdır. Fuarımızda öğrencilerimizin hazırlamış olduğu 20 ayrı projeyi sergileniyor. Bu tür fuarlar bilimi sevdirmek adına açılan fuarlardır, Bizlerde öğretmen, öğrenci ve velilerimize bilimi sevdirmek adına bu bilim fuarımızı açtık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Okul Müdürü Bahattin Altınsoy; “ Okul olarak binr anlamlı etkinliğe daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarımızın açılmasında emeği geçen Başta Fen Bilgisi Öğretmenimiz ve Proje Koordinatörü Nesibe Ölger ve tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor. Başarılarının devamını diliyorum “ dedi.

Protokol konuşmalarının ardından 4006 TÜBİTAK Bilim fuarının açılışı kurdelası Okul Müdürü Bahattin Altınsoy ve öğretmenler tarafından kesilerek gerçekleştirildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA