• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
4 yıl içinde çözülmesi gereken sorunlar var
20 Temmuz 2011 Çarşamba 17:05

4 yıl içinde çözülmesi gereken sorunlar var

AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez ve Gülay Samancı, Konya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.
AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez ve Gülay Samancı, Konya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.
Konya Gazeticiler Cemiyeti'nde AK Partili Milletvekilleri ile İl Başkan Yardımcılarını karşılayan KGC Başkanı Sefa Özdemir, milletvekillerinin yoğun ve zorlu bir seçim maratonunun ardından meclis çalışmalarına başladığını ve yoğun bir meclis gündeminin ardından seçim bölgelerine döndüklerini belirterek, "Bu bağlamda gazetecilere yapılan ilk ziyareti sayın vekillerimiz gerçekleştiriyor. Tabii ki camiamızın bir çok sorunu var. Bunlarla ilgili hazırladığımız dosyayı sayın Üzülmez ve sayın Samancı'ya vereceğiz. Onların da mecliste bu sorunları gündeme getireceğine inanıyoruz" dedi.
AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ise, Özdemir'e kendilerini ağırladığı için teşekkür ederek, "Bu ziyaret vesilesiyle 12 Haziran seçimlerinde ve sonrasında bizlerden desteğini esirgemeyen vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunmak istiyorum. Biz, her zaman sizlerle birlikte hareket ettik ve etmeye devam edeceğiz. Bize ilettiğiniz sorunlar hakkında elimizden geleni yapacağımıza emin olabilirsiniz" şeklinde konuştu.
KONYA'YA HİZMET ETMEK İÇİN GELDİK
Seçim ve meclis çalışmaları nedeniyle ertelemek zorunda oldukları ziyaretleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Hüseyin Üzülmez de, "Bu kapsamda özellikle sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Biz, Konya'ya hizmet etmek için geldik ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki 4 yıl içinde çözülmeyi bekleyen sorunlar için çaba sarf edeceğiz. Biz, toplum adına hizmet etmeyi kendimize şiar edindik. Bu manada sizlere de ayrı bir önem veriyoruz. Çünkü sizler kamuyu bilgilendirmenin yanında bizlerin yaptığı icraatları halka duyurma aşamasında büyük görev üstleniyorsunuz" şeklinde ifade etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA