• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
4 saatte yakalanamadı!
25 Ekim 2012 Perşembe 20:37

4 saatte yakalanamadı!

Konya'da kesilmek istenirken kaçan düve, 4 saatlik kovalamacaya rağmen yakalanamadı.
 Konya'da kesilmek istenirken kaçan düve, 4 saatlik kovalamacaya rağmen yakalanamadı.
     Besicilik yapan Yusuf Duru, beslediği düveyi Mulla Ceran'a sattı. Düve, Doğuş Mahallesi'ndeki kesilmek istenirken ipini koparttı.
 

     Düve evin bahçesinde yakalanamayınca Karatay Belediyesi yetkililerinden yardım istendi. Atılan uyuşturucu iğneye rağmen düve sakinleşmedi. 
     Bir süre sonra düve evin bahçesinden Adana Çevre Yolu'ndaki boş araziye kaçtı. Düveyi yakalamaya çalışan Mustafa Duru, elinden ve bacağından yaralandı.
 

     Kendisini yakalamaya çalışanlara saldıran düvenin sakinleştirilmesi için tekrar polis, itfaiye ve belediye yetkililerinden yardım istendi.
 

     Belediye yetkilisini arayan Yusuf Duru, yardım gelmeyeceğini öğrenince, ''Kimse yardımcı olmuyor. Tek muhatabımız inek o da laf dinlemiyor. Belediye ekipleri olmadığını ellerinde de uyuşturucu iğnenin kalmadığını söylüyor. Sahipsiz kaldık. Biz ne yapacağız'' diyerek tepki gösterdi.
 
 
     Hayvan sahipleri düveyi yine kendi imkanlarıyla yakalamaya çalışsa da başarılı olamadı.
     Çevreden para karşılığı kendilerine yardım eden kişilerin tüm çabaları da olumsuz çıkınca düve dört saatlik yaşanan kovalamacaya rağmen yakalanamadı.
     Akşam karanlığında sürekli yer değiştiren düveyi satın alan Mulla Ceran, gazetecilere, düvenin yakalanabilmesi için bir muhatap bulamadıklarından yakındı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA