• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
4 penaltısı 2 golü verilmedi
19 Mart 2011 Cumartesi 18:30

4 penaltısı 2 golü verilmedi

Konyaspor Antalyaspor maçında 0-0 berabere kalarak 2 puan daha kaybetti.
Konyaspor Antalyaspor maçında 0-0 berabere kalarak 2 puan daha kaybetti.
Diğer maçlara göre  Konyaspor daha  çok pozisyona girerken, Antalyaspor'un girdiği iki karşı karşıya poziyonu kaleci Pawelek kurtardı.
Maça damgasını vuran adam hakem Abdullah Yılmaz oldu.
Maçın 5. dakikasında Musa'nın ceza alanı içinde çekilmesine seyirci kalan Yılmaz, dönen topta Robak'ın nizami golünü faul gerekçesiyle iptal etti.
İkinci yarıda ise, Musa Çağıran'ın ceza alanı içinde düşürülmesine penaltı vermediği gibi aldatmaya yönelik hareketten sarı kart gösterdi.Oysa Lig TV'de Musa'nın ayağına müdahale net görünmekte.
 
Yine maçın ikinci yarısında, Robak'a yapılan iki pozisyonda penaltı vermedi.
İlkinde altı pas içinde Ali Turan'ın robak'ın bacağına net müdahalesi var, diğer pozisyonda ise Robak kaleci Ömer'in üzerinden topu kurtardıktan sonra kalecinin faulu var.
Hakem bu pozisyonları da es geçti.
 
Son pozisyon ise maçın sonlarında, Basem'in yaptığı bir ortada yardımcı hakemin ofsayt olarak pozisyonu kesmesi, oysa Lig TV görüntülerine göre o pozisyonda ofsayt değil ve oyunun devamında Robak topu ağlara göndermişti.
 
Konyaspor belki çok iyi top oynamıyor ancak, bu maçta ki hakem hataları kabul edilebilir düzeyde değil. Bunun hesabını Abdullah Yılmaz'a kim soracak acaba?
Bize kalırsa beceriksiz bu hakemin bu mesleği onurlu bir şekilde bırakması gerekir.
 
Editörün Notu: Lig Tv'de Maraton Programında Konyaspor'un yukarda bahsettiğimiz pozisyonları için yorumlar yapıldı. Alman Hakem Markus Merk, 5. dakikadaki pozisyonda Musa'nın çekildiğini ancak Robak'ın attığı golde kaleciye küçükte olsa müdahale olduğunu söyledi. Diğer pozisyonların net penaltı, ofsayt gerekçesiyle verilmeyen golünde nizami gol olduğunu söyledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA