• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
4 Bakan Konyada
23 Kasım 2009 Pazartesi 10:48

4 Bakan Konya'da

AB reformları ile ilgili Reform İzleme Grubu (RİG), yarın Konya'da toplanacak. Toplantıya Ahmet Davutoğlu ile birlikte İçişleri ve Adalet Bakanı katılacak
Ev sahipliğini Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun yapacağı toplantıda İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış bulunacak. Dedeman Otel’de yarın (24 KASIM)  düzenlenecek olan 18. Reform İzleme Grubu (RİG) toplantısına ev sahipliğini, Konya doğumlu olan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu yapacak.
Toplantıya, RİG üyesi İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Eğemen Bağış'ın yanı sıra, ilgili bakanlıkların bürokratları ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği yetkilileri de katılacak. RİG, temel hak ve özgürlükler, demokrasi, hukukun üstünlüğü ve insan hakları konularındaki düzenlemeleri güçlendiren ve güvence alına alan mevzuat reformlarının etkin olarak uygulanmasını üst düzeyde takip etmek ve yönlendirmek amacıyla kuruldu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA