• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
35-40 bin kişi tarihe tanıklık edecek
04 Mayıs 2017 Perşembe 11:13

35-40 bin kişi tarihe tanıklık edecek

Atiker Konyaspor’un Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar önemli açıklamalarda bulundu.

Atiker Konyaspor’un Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, hafta sonunda Konya'da oynanacak Alanyaspor maçı ve kupada oynanacak Kasımpaşa maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Baydar “Deplasmanda kötü hava ve saha koşullarında Osmanlıspor gibi ligin dirençli, yanı sıra çabuk futbol oynayan bir takımından puan almak önemliydi. Ancak uyduruk bir penaltı ile skoru etkileyecek büyük bir hata yapıldı. Bunu şunun için söylüyorum. Ligdeki durumumuza bakıldığında kalan maçlarımızdan iyi sonuçlar elde ederek ayrılmamız halinde bu sezon için hedefimize ulaşmış olacağız. Ancak kupada Kasımpaşa ile hayati bir maça çıkıyoruz. Değerlendirme açısından fakir, ucuz ve pozisyona uzak çalınan düdüklerin telafisinin olmayacağının herkes tarafından bilindiği bir müsabaka öncesinde, karşılaşmayı yönetecek hakemlere, emeklerin heba olmaması için aşırı dikkat ve hassasiyet çağrısında bulunuyoruz. Bu konuyla ilgili değerlendirmelerimizi önümüzdeki hafta daha kapsamlı bir şekilde medya ile paylaşacağız" dedi.

"Alanyaspor ile ligde zorlu bir mücadeleye çıkacağız" diyen Baydar, "Tarihi maçın arifesinde iki önemli karşılaşma daha oynayacağız. Bu müsabakalarda elde edeceğimiz puanlar bizi Kasımpaşa maçına çok daha kolay motive edecektir. Her ne kadar bu sezon inişli çıkışlı grafik çizmiş olsak da ligde kalan maçlarımızda ve kupanın son ayağında teknik heyetimize, takımımıza, taraftarımıza olan sarsılmaz inancımızı koruyoruz. Konya spor camiasına bir ilki yaşatarak şehrimizin final heyecanını yaşamasını ve yıllardır adından övgüyle bahsedilen taraftarımızın tribün performansını canlı yayında bütün Türkiye’nin görmesini istiyoruz. Alanyaspor karşısında iyi bir mücadele sonunda, güzel bir skor elde ederek taraftarlarımızı sevindirmeyi arzu ediyoruz.” dedib

Basın Sözcüsü Ahmet Baydar açıklamasının sonunda tarihi maçta 35-40 bin civarında taraftarın tribünlerde yerini almalarını beklediklerini ifade etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA