• Konya8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
"Yükselişimizi devam ettirmek istiyoruz"
26 Ekim 2012 Cuma 14:28

"Yükselişimizi devam ettirmek istiyoruz"

Torku Konyasporlu Şenol Akın, Ç.Rizespor A.Ş. ile zor bir maça çıkacaklarını ancak kazanarak çıkışlarını devam ettireceklerine inandığını söyledi.
Lig'de 6 maçtır kaybetmediklerini ve hak ettikleri üst sıralara her hafta biraz daha yaklaştıklarını belirten Torku Konyasporlu Şenol Akın, Ç.Rizespor A.Ş. ile zor bir maça çıkacaklarını ancak kazanarak çıkışlarını devam ettireceklerine inandığını söyledi.
 
Yeni kurulan bir takım olarak sezonun ilk haftalarında uyum sorunu yaşadıklarını ve beklemedikleri yenilgiler aldıklarını belirten Torku Konyasporlu Şenol Akın, "Gaziantep B.Ş.Bld.Spor maçını kazanamadık ama oynadığımız futbol ilerleyen haftalarda yaşayacağımız yükselişin habercisiydi. Sonrasında galibiyetler geldi ve bir yenilmezlik serisi yakaladık. Beraberinde 6 maçtır ligde kaybetmiyoruz ve hak ettiğimiz üst sıralara doğru tırmanışımız devam ediyor. Ligde her maç zor. Bunu biliyoruz. Ama geçekten kaliteli oyunculardan kurulu ve sadece başarıyı düşünen, ona konsantre olmuş bir ekibe sahibiz. Sahamızda oynamanın avantajını iyi kullanıp Ç.Rizespor A.Ş. maçını da 3 puanla tamamlayarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz" dedi.Üst üste iki ağır ameliyat geçirdiğini ve yaklaşık 1,5 sezondur maç oynamadığını belirten Şenol Akın, "Öncelikle bana güvenerek Torku Konyaspor'a transfer eden herkese teşekkür ediyorum. Bu güvene layık olmak için çalışıyorum. 1,5 yılın ardından tabiki de hemen istenilen düzeye gelinmesi tabiki zor. Ama biraz daha zamana ihtiyacımın olduğunu biliyorum. Torku Konyaspor'umuzun Süper Lig'e çıkmasına katkıda bulunmak istiyorum ve bunun içinde herkes gibi elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde görüş belirtti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA