• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
"Yılmaz Vural şike yapmaz!"
04 Temmuz 2011 Pazartesi 15:04

"Yılmaz Vural şike yapmaz!"

Futbolda şike iddiaları operasyonu kapsamında adı geçen Konyaspor eski teknik direktörü Yılmaz Vural hakkında yeşil beyazlı kulübün basın sözcüsü İlker Özkan açıklamalarda bulundu.

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü İlker Özkan, bazı ulusal medya organlarında, ''Fenerbahçe'nin Konyaspor'u 2-0 yendiği maçta, yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Yılmaz Vural'a para verildiği'' yönünde iddiaların yer aldığı haberlerle ilgili, ''Yılmaz Hoca'nın böyle bir şeye karışacağına ihtimal vermiyorum'' dedi.

Özkan, yaptığı açıklamada, eski teknik direktörleri Yılmaz Vural'ın böyle bir konuyla gündeme gelmesinden üzüntü duyduklarını belirterek, 2010-2011 sezonunun 25. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye karşı 2-0 kaybettikleri maç sonrası Vural'a para gönderildiği yönündeki haberlere inanmadığını söyledi.

O maçta böyle bir şeyin olmasına imkan vermediğini dile getiren Özkan, şöyle konuştu: ''Fenerbahçe çok güçlü bir dönemdeydi ve iyi futbol oynuyordu. Biz ise kötü bir dönem geçiriyorduk ve sporcularımız da performans olarak yeterli değildi. Bu maçta başka şeyler aranmamalı. Yılmaz Hoca'nın böyle bir şeye karışacağına da ihtimal vermiyorum. O dönemde puana ihtiyacımız vardı. Yaptığımız maçlar, Yılmaz Hoca'nın kendi kariyeri açısından da önemliydi. O da çıkış yakalamak istiyordu. Türkiye'nin önemli ve başarılı teknik adamlarından birisinin kendi geleceğini riske atacağına inanmıyorum.''

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA